Urmărește-ne în Social Media

Bucium - What If ("Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity")

Bucium a lansat videoclipul piesei ”What If”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”.

„Cel mai bun prieten nu ți-l alegi. Se întâmplă de la sine, neforțat, ca un astfel de om să-ți intre în suflet, să fie atât de prezent în viața ta, să-ți împărtășescă în totalitate pasiunea și determinarea de a-ți împlini această pasiune. Alex Pascu a fost prietenul meu cel mai bun. Am fost alături în ultimii trei ani, iar în ultimul an eram nedespărțiți. El mixa și înregistra trupa Bucium, eu regizam și editam clipurile GTG. ”Mantras of War” este opera magna a lui Alex, Andrei, Vlad, Misu & Bogdan, iar noi, ca prieteni apropiați, am avut privilegiul să fim martori la întreaga naștere a acestui genial album. Atunci când faci un cover, ajungi foarte aproape de sufletul piesei, îi cunoști în amanunt esenta, iar un cover GTG este întotdeauna stufos, plin de layere pe care le descoperi treptat. Mantras of War este un album ce își descoperă detaliile în zeci de ascultări. Vorbeam cu Pascu despre piesa ”What if” și îi sugeram că ar trebui să fie al patrulea single de pe disc. Îmi plăcea la nebunie riff-ul de strofă și melodicitatea refrenului. În primul rând, cei de la GTG erau niste muzicieni impecabili. În al doilea rând erau niște oameni extrem de veseli, alături de care nu cred că a existat vreo zi fără rasete. A fost o onoare să-i cunoaștem, să le facem parte din vieți. Ne-au făcut zilele mai frumoase și ne-au rămas în inimi pentru totdeauna. Deasupra tuturor celor întâmplate rămâne muzica lor, de care ne putem bucura în continuare și pe care ar trebui să o facem din ce în ce mai cunoscută.” - Andi Dumitrescu (Bucium)

Discul "Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity" este disponibil în magazinele Cărturești, Humanitas, Muzica, precum si online pe eMag.ro și Getmusic.ro. Albumul poate fi ascultat sau descărcat în format digital de la acest link.

Tracklistul complet al albumului "Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity":

 1. Cruadalach (Cehia) - Waking Up
 2. Outbreak (Romania) - Unusual Suspects
 3. Changing Skins (Romania) - Vanishing Point
 4. Nightshadows Lament (cu membri din My Dying Bride, Tristania si Green Carnation) - Horizons
 5. Stonelight feat. Toni Dijmarescu (Romania) - I Won't Wait
 6. Anna Murphy (ex-Eluveitie – Elvetia) - Through It All
 7.  Bruma (Romania) - Between the Tides
 8. Bedårande Barn (Suedia) - Back to Life (acoustic)
 9. Days of Confusion & Vița de Vie (Romania) - The Day We Die
 10. News from Nowhere (Romania) - Shadow Puppets
 11. Wind Rose (Italia) - Atonement
 12. Sequence (Serbia) - Four Minutes of Rage
 13. Matricide (Israel) - Rise From the Fallen
 14. L.O.S.T. (Romania) - Heed the Call
 15. Bucium (Romania) - What If
 16. Mindcage Escape (Romania) - This Life Is Running Out
 17. Spaceman (Goodbye To Gravity Version) – cover Babylon Zoo

PUBLICITATE
Comentarii