Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Bryan Adams - Don't Even Try

Bryan Adams a lansat un nou videoclip pentru single-ul "Don't Even Try", extras de pe albumul "Get Up", din 2015. Pentru filmarea clipului, artistul a dorit şi un invitat special, invitându-l astfel pe comediantul David Walliams.
Urmărește-ne pe

Bryan Adams revine în atenţia publicului cu un nou videoclip pentru single-ul "Don't Even Try", lansat în 2015 şi inclus pe albumul "Get Up".

Elementul surpriză al videoclipului alb-negru este apariţia actorului David Walliams, care interpretează rolul unui chitarist dornic de atenţie. Actorul este deja cunoscut publicului pentru postura de jurat al emisiunii Britain's Got Talent, dar şi pentru personajele sale din "Marmaduke" şi "Doctor Who".

Piesele de pe noul album au fost compuse de Bryan Adams şi Jim Vallance, iar materialul a fost produs de Jeff Lyne, recunoscut pentru colaborările cu Paul McCartney şi Roy Orbison. "Do What Ya Gotta Do", una dintre melodiile extrase de pe "Get Up", a fost propusă pentru soundtrack-ul filmului "American Hustle".

Citește mai multe despre Bryan Adams
Videoclipuri cu Bryan Adams
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE