Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Bryan Adams - Don't Even Try

Bryan Adams a lansat un nou videoclip pentru single-ul "Don't Even Try", extras de pe albumul "Get Up", din 2015. Pentru filmarea clipului, artistul a dorit şi un invitat special, invitându-l astfel pe comediantul David Walliams.

Bryan Adams revine în atenţia publicului cu un nou videoclip pentru single-ul "Don't Even Try", lansat în 2015 şi inclus pe albumul "Get Up".

Elementul surpriză al videoclipului alb-negru este apariţia actorului David Walliams, care interpretează rolul unui chitarist dornic de atenţie. Actorul este deja cunoscut publicului pentru postura de jurat al emisiunii Britain's Got Talent, dar şi pentru personajele sale din "Marmaduke" şi "Doctor Who".

Piesele de pe noul album au fost compuse de Bryan Adams şi Jim Vallance, iar materialul a fost produs de Jeff Lyne, recunoscut pentru colaborările cu Paul McCartney şi Roy Orbison. "Do What Ya Gotta Do", una dintre melodiile extrase de pe "Get Up", a fost propusă pentru soundtrack-ul filmului "American Hustle".

Citește mai multe despre Bryan Adams
Videoclipuri cu Bryan Adams
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE