Urmărește-ne în Social Media

Bryan Adams - Brand New Day

Bryan Adams a lansat videoclipul noului single ”Brand New Day”. Pulsul piesei este transmis cu multă măiestrie de către actrița Helena Bonham Carter și Theo Hutchcraft din trupa Hurts, parteneri de cuplu în clipul regizat chiar de către Adams.

Bryan Adams deschide un nou capitol muzical în cariera sa lansând primul single oficial de pe noul album ”Get Up!”. Melodia promovată se numește ”Brand New Day” și este compusă de Adams împreună cu vechiul său prieten și colaborator Jim Vallance.

Pentru această piesă, muzicianul a filmat un videoclip ce va atrage cu siguranță atenția publicului din cel puțin două motive: talentul actoricesc al Helenei Bonham Carter și carisma lui Theo Hutchcraft din trupa Hurts. În clip, cei doi sunt parteneri de cuplu, relația lor trecând de la un capăt la altul al spectrului emoțional.

"Am fost plesnit și împins... (de Helena), dar am suportat cu plăcere", a glumit Hutchcraft, povestind cum s-a simțit la filmări.

Videoclipul piesei ”Brand New Day” a fost regizat chiar către Bryan Adams, muzicianul punându-și în valoare astfel și aptitudinile cinematografice .

Noul single este inclus pe cel de-al 13-lea material de studio al muzicianului, ”Get Up!”. Albumul conține 9 piese noi, dintre care 4 au și versiuni acustice, astfel ajungându-se la un total de 13 compoziții.

Get Up!” va fi lansat pe 16 octombrie 2015, până atunci putând fi precomandat de pe iTunes și Amazon.

Tracklist ”Get Up!” - Bryan Adams:

 1. "You Belong to Me"
 2. "Go Down Rockin'"
 3. "We Did It All"
 4. "That's Rock and Roll"
 5. "Don't Even Try"
 6. "Do What Ya Gotta Do"
 7. "Thunderbolt"
 8. "Yesterday Was Just a Dream"
 9. "Brand New Day"
 10. "Don't Even Try" (acoustic)
 11. "We Did It All" (acoustic)
 12. "You Belong to Me" (acoustic)
 13. "Brand New Day" (acoustic)
Bryan Adams - ”Get Up!” (copertă album)

Bryan Adams - ”Get Up!” (copertă album)

Comentarii