Urmărește-ne în Social Media

Bruno Mars - Versace On The Floor

Bruno Mars a lansat videoclipul celei mai senzuale piese de pe ultimul său album, "24K Magic". Folosind versurile piesei dept scenariu de film, clipul ”Versace On The Floor” invită publicul în universul fanteziilor artistului.

Piesa ”Versace On The Floor” a fost înregistrată în 6 versiuni, Bruno Mars fiind extrem de atent la detalii. Și-a dorit să compună o piesă memorabilă, având în minte, de la bun început, impactul dorit:

”Mi-am imaginat următoarea imagine: amândoi în mătase, eu promițându-i luna și soarele. Acesta trebuia să fie acea baladă grea de pe album, dar cumva nu era de ajuns. Dacă vrem, cu adevărat, să încetinim totul dramatic, va trebui să cânt cum nu am mai cântat până acum”, a povestit Bruno Mars editorilor Rolling Stone, explicând cum a ajuns la varianta finală a piesei.

Melodia a fost publicată pe YouTube încă din noiembre 2016, Bruno lansând videoclipul piesei acum, pe final de vară. În clip apare actrița americană Zendaya Coleman.

”Versace On The Floor” este extrasă de pe ultimul album al lui Bruno Mars, ”24K Magic”. Discul a fost lansat în noiembrie 2016 și a debutat pe prima poziție în topul US Top R&B/Hip-Hop Albums (Billboard) și pe poziția a 2-a în US Billboard 200.

”Pentru acest album, tocmai pentru că iubesc muzica și sunt și producător, mi-am propus să scriu un film. Mi-am spus: am să scriu un scenariu...și îl aveam deja în cap. Mă vedeam pe mine cu trupa dansând, aur peste tot și femei țipând atunci când dau interviuri”, a glumit Bruno Mars într-un interviu acordat lui Skavlan, gazda unei emisiuni transmise în Suedia, Norvegia și UK.

Lăsând glumele la o parte, Bruno a încheiat descrierea albumului cu câteva caracteristici definitorii.

”Mi-am imaginat un album care să transmită bună-dispoziție, care să facă oamenii să danseze, să facă oamenii să se îndrăgostească, să facă dragoste, și să danseze din nou.”

PUBLICITATE
Comentarii

Industria muzicala

Videoclipul piesei "Grenade" (Bruno Mars) a depășit un miliard de vizualizări pe YouTube

Bruno Mars marchează o victorie muzicală cu "Grenade". Videoclipul piesei a ajuns la 1 miliard de vizualizări pe YouTube la mai bine de un deceniu de la lansarea sa din 2010.

Publicat

pe

Bruno Mars în videoclipul piesei "Grenade"
Bruno Mars în videoclipul piesei "Grenade" │ FOTO: captură YouTube

"Grenade" este al șaselea videoclip al lui Bruno Mars ce a atins această performanță, după "Just the Way You Are" (1,5 miliarde de vizualizări), "The Lazy Song" (2 miliarde de vizualizări), "Uptown Funk" cu Mark Ronson (4 miliarde de vizualizări), "24K Magic" (1,3 miliarde de vizualizări) și "That's What I Like" (1,8 miliarde de vizualizări).

"Grenade" se găsește pe albumul de debut al artistului, "Doo-Wops & Hooligans". Lansat inițial ca un single promoțional pe 28 septembrie 2010, a fost ulterior anunțat ca al doilea cântec extras de pe album. A ajuns pe primul loc în Australia, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă, Marea Britanie și în Billboard Hot 100, devenind al treilea single ajuns atât în fruntea clasamentului american, cât și a celui britanic.

"Grenade" a fost nominalizată pentru înregistrarea anului, melodia anului și cea mai bună interpretare solo pop la Premiile Grammy din 2012, și certificată cu discul de diamant de către Recording Industry Association of America (RIAA).

Videoclipul muzical a fost regizat de Nabil Elderkin și lansat pe 19 noiembrie 2010. În clip, Mars descrie simbolic dragostea pe care o are pentru prietena sa prin intermediul unui pian pe care îl trage după el. Acest element este un semn al devotamentului și al sacrificiului pe care un partener ar fi dispus să îl facă pentru celălalt.

Citește în continuare