Urmărește-ne în Social Media

Bruno Mars - Versace On The Floor

Bruno Mars a lansat videoclipul celei mai senzuale piese de pe ultimul său album, "24K Magic". Folosind versurile piesei dept scenariu de film, clipul ”Versace On The Floor” invită publicul în universul fanteziilor artistului.

Piesa ”Versace On The Floor” a fost înregistrată în 6 versiuni, Bruno Mars fiind extrem de atent la detalii. Și-a dorit să compună o piesă memorabilă, având în minte, de la bun început, impactul dorit:

”Mi-am imaginat următoarea imagine: amândoi în mătase, eu promițându-i luna și soarele. Acesta trebuia să fie acea baladă grea de pe album, dar cumva nu era de ajuns. Dacă vrem, cu adevărat, să încetinim totul dramatic, va trebui să cânt cum nu am mai cântat până acum”, a povestit Bruno Mars editorilor Rolling Stone, explicând cum a ajuns la varianta finală a piesei.

Melodia a fost publicată pe YouTube încă din noiembre 2016, Bruno lansând videoclipul piesei acum, pe final de vară. În clip apare actrița americană Zendaya Coleman.

”Versace On The Floor” este extrasă de pe ultimul album al lui Bruno Mars, ”24K Magic”. Discul a fost lansat în noiembrie 2016 și a debutat pe prima poziție în topul US Top R&B/Hip-Hop Albums (Billboard) și pe poziția a 2-a în US Billboard 200.

”Pentru acest album, tocmai pentru că iubesc muzica și sunt și producător, mi-am propus să scriu un film. Mi-am spus: am să scriu un scenariu...și îl aveam deja în cap. Mă vedeam pe mine cu trupa dansând, aur peste tot și femei țipând atunci când dau interviuri”, a glumit Bruno Mars într-un interviu acordat lui Skavlan, gazda unei emisiuni transmise în Suedia, Norvegia și UK.

Lăsând glumele la o parte, Bruno a încheiat descrierea albumului cu câteva caracteristici definitorii.

”Mi-am imaginat un album care să transmită bună-dispoziție, care să facă oamenii să danseze, să facă oamenii să se îndrăgostească, să facă dragoste, și să danseze din nou.”

Comentarii