Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Mariza: "Concertele nu sunt ale mele, vin de la publicul meu" INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
ANUNȚAT RECENT: Concert Massive Attack în România pe 21 iunie - Află detalii și cumpără bilete promoționale!

Videoclip oficial: Bruno Mars feat. Cardi B - Finesse (Remix)

Bruno Mars își unește forțele cu Cardi B, lansând remixul piesei "Finesse", extras de pe albumul "24k Magic". Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Cu un videoclip plin de viață și de culoare, inspirat din anii '90, iată că Bruno Mars reușește să își transmită viziunea artistică cu succes, fiind chiar el regizorul.

"Videoclipul este dedicat unuia dintre serialele mele preferate." a spus artistul pe contul lui de Twitter, referindu-se la show-ul "In Living Color", cu Jim Carrey.

La sfârșitul lui 2017, Cardi B a reușit să cucerească toate topurile cu piesa "Bodak Yellow", urmată de single-ul "Bartier Cardi".

Bruno Mars va susține un concert de zile mari în vara lui 2018, în cadrul "British Summer Time". Spectacolul va avea loc în Hyde Park din Londra. Printre artiștii care au fost prezenți anul trecut la festival se numără The Killers, Justin Bieber sau Green Day.

Citește mai multe despre Bruno Mars
Videoclipuri cu Bruno Mars
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE