Urmărește-ne în Social Media

Bruno Mars, Anderson .Paak, Silk Sonic - Skate

Bruno Mars și Anderson. Paak aka Silk Sonic au lansat o nouă piesă intitulată "Skate". Ritmul melodiei și videoclipul ce o acompaniază strigă "vară și dans". Materialul este disponibil în articol.

"Skate" este compusă de cei doi muzicieni și reprezintă cel de-al doilea single lansat de proaspătul proiect Silk Sonic. Anterior, Bruno Mars, Anderson .Paak au prezentat publicului piesa "Leave the Door Open". Atât "Skate", cât și "Leave the Door Open" se vor găsi pe albumul de debut al grupului Silk Sonic, intitulat "An Evening with Silk Sonic". Materialul va fi lansat anul acesta.

"Skate" beneficiază de un videoclip cu tentă vintage, regizat de Bruno Mars și Florent Dechard. Clipul îi prezintă pe .Paak și Mars cântând la tobe, în timp ce o serie de domnișoare patinează pe role în jurul lor.

Alăturarea Bruno Mars - Anderson .Paak a luat naștere în 2017 când cel din urmă a cântat în deschiderea turneului lui Mars - 24K Magic World Tour. Apoi, cei doi au lucrat împreună la studiourile Abbey Road din Londra cu Nile Rodgers și Guy Lawrence pentru albumul "It's About Time" al trupei Chic, dar și la alte piese ce au apărut pe albumul "Ventura" al lui Paak.

Comentarii