Urmărește-ne în Social Media

Britney Spears, Iggy Azalea - Pretty Girls

După multe teasere, Britney Spears și Iggy Azalea au dezvăluit videoclipul integral al piesei ”Pretty Girls”. Regizat de Cameron Duddy și Iggy Azalea, clipul este un tribut adus anilor ’80.

Britney Spears și Iggy Azalea au lansat videoclipul retro filmat pentru piesa ”Pretty Girls”. Inspirat de filmul Earth Girls Are Easy”, clipul este un tribut adus anilor ’80, în care Britney își etalează mișcările de dans, iar Iggy Azalea interpretează rolul unui extraterestru. Videoclipul a fost filmat pe 9 și 10 aprilie în Los Angeles, fiind regizat de Cameron Duddy împreună cu Iggy Azalea.

Cea mai mediatizată colaborare din muzica pop a ultimelor săptămâni pare să fi dat roade. Piesa „Pretty Girls” înregistrată de Britney Spears și Iggy Azalea are parte de reacții preponderent pozitive din partea fanilor, indicând că ar avea șanse ridicate de a deveni unul dintre hiturile verii.

„Vă mulțumesc mult pentru feedback-ul grozav pe care l-am primit pentru #PrettyGirls!! (…) Am multe alte surprize pentru voi!”, a scris Britney pe pagina sa de Facebook la scurtă vreme de la lansarea piesei.

Pretty Girls” este compusă de o armată de oameni: George Astasio, Maegan Cottone, Perrie Edwards, Jesy Nelson, Jade Thirlwall, Leigh-Anne Pinnock, Amelia Kelly Amethyst, Jason Pebworth și Jonathan Christopher Shave. Melodia a fost gândită special pentru playlisturile de club, fiind similară ca stil hitului “Fancy” lansat de Iggy Azalea și Charli XCX.

Noul single „Pretty Girls” va fi interpretat live pentru prima oară în cadrul galei Billboard Music Awards 2015, ce se va desfășura pe 17 mai la MGM Grand Garden Arena.

Comentarii