Urmărește-ne în Social Media

Bring Me The Horizon - Obey with YUNGBLUD

Bring Me The Horizon a lansat o nouă melodie, "Obey", în colaborare cu muzicianul britanic YUNGBLUD. Piesa este extrasă de pe viitorul proiect muzical al trupei, "Post Human".

"Obey" demonstrează încă o dată înclinația recentă a trupei de a combina diverse genuri muzicale, însă există o revenire la caracteristicile anterioare ale pieselor Bring Me The Horizon. Solistul Oliver Sykes oferă câteva țipete metalice peste riff-uri puternice, iar elemente electronice și industriale se aud pe tot parcursul piesei.

Videoclipul ce însoțește melodia îl arată pe Sykes confruntându-se cu YUNGBLUD, cu ajutorul unor roboți gigantici. Materialul vizual a fost gândit și regizat de Oliver Sykes.

"Post Human" este proiectul ambițios al trupei, ce constă în mai multe discuri muzicale ce vor fi lansate pe parcursul anului viitor. Solistul Bring Me The Horizon a vorbit pentru NME despre acest proiect:

"L-am compus și înregistrat de când a început izolarea, iar acum vom lansa patru materiale diferite anul următor și toate se vor intitula "Post Human". Fiecare va fi diferit din punct de vedere muzical, având propriul sunet și propria stare de spirit. E un lucru pe care nu l-am mai făcut până acum".

Pornită la drum ca o trupă deathcore, BMTH a experimentat foarte multe genuri de-a lungul celor șase albume înregistrate, ceea ce i-a ajutat foarte mult în a cuceri public din întreaga lume și i-a transformat în cap de afiș pentru cele mai importante festivaluri din Europa. Trupa a concertat la noi în țară în cadrul Electric Castle (2016 și 2019).

În vârstă de 23 ani, YUNGBLUD devine un nume din ce în ce mai sonor în industria muzicală. Are la activ două EP-uri, "Yungblud" (2017) și "The Underrated Youth" (2019), și un album de studio, "21st Century Liability" (2018). A avut colaborări cu Halsey și Travis Barker pentru piesa "11 Minutes", cu Marshmello pentru "Tongue Tied", cu Dan Reynolds (Imagine Dragons) și cu Machine Gun Kelly.

PUBLICITATE
Comentarii