Urmărește-ne în Social Media

Bring Me The Horizon - Obey with YUNGBLUD

Bring Me The Horizon a lansat o nouă melodie, "Obey", în colaborare cu muzicianul britanic YUNGBLUD. Piesa este extrasă de pe viitorul proiect muzical al trupei, "Post Human".

"Obey" demonstrează încă o dată înclinația recentă a trupei de a combina diverse genuri muzicale, însă există o revenire la caracteristicile anterioare ale pieselor Bring Me The Horizon. Solistul Oliver Sykes oferă câteva țipete metalice peste riff-uri puternice, iar elemente electronice și industriale se aud pe tot parcursul piesei.

Videoclipul ce însoțește melodia îl arată pe Sykes confruntându-se cu YUNGBLUD, cu ajutorul unor roboți gigantici. Materialul vizual a fost gândit și regizat de Oliver Sykes.

"Post Human" este proiectul ambițios al trupei, ce constă în mai multe discuri muzicale ce vor fi lansate pe parcursul anului viitor. Solistul Bring Me The Horizon a vorbit pentru NME despre acest proiect:

"L-am compus și înregistrat de când a început izolarea, iar acum vom lansa patru materiale diferite anul următor și toate se vor intitula "Post Human". Fiecare va fi diferit din punct de vedere muzical, având propriul sunet și propria stare de spirit. E un lucru pe care nu l-am mai făcut până acum".

Pornită la drum ca o trupă deathcore, BMTH a experimentat foarte multe genuri de-a lungul celor șase albume înregistrate, ceea ce i-a ajutat foarte mult în a cuceri public din întreaga lume și i-a transformat în cap de afiș pentru cele mai importante festivaluri din Europa. Trupa a concertat la noi în țară în cadrul Electric Castle (2016 și 2019).

În vârstă de 23 ani, YUNGBLUD devine un nume din ce în ce mai sonor în industria muzicală. Are la activ două EP-uri, "Yungblud" (2017) și "The Underrated Youth" (2019), și un album de studio, "21st Century Liability" (2018). A avut colaborări cu Halsey și Travis Barker pentru piesa "11 Minutes", cu Marshmello pentru "Tongue Tied", cu Dan Reynolds (Imagine Dragons) și cu Machine Gun Kelly.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Yungblud colaborează cu solistul Bring Me the Horizon pe piesa "Happier" - AUDIO

Yungblud, unul dintre headlinerii de la Summer Well 2023 a revenit cu o nouă piesă, una care pare ideală pentru jogging. I se alătură pe "Happier" solistul trupei Bring Me the Horizon, Oli Sykes. Ce a ieşit aflaţi în articol.

Publicat

pe

Coperta single Yungblud Oli Sykes Happier
Coperta single Yungblud Oli Sykes Happier │ FOTO: Yungblud

Nu e prima colaborare între Oli şi Yungblud, care şi-au mai unit... ţipetele şi pe piesa BMTH "Obey". La prima vedere am crezu că am de-a face cu un cover după piesa Bastille cu DJ Marshmello. De fapt e o creaţie specifică Yungblud, cu voce "frântă" prin mixaj şi glitch-uri, care exprimă angoase şi primeşte şi câteva elemente de screamo pentru a îi clăti bolta palatină lui Oli.

Surprinzător e negativul, care e undeva între drum 'n bass şi garage specific britanic. Infuzat cu mici sample-uri care l-ar face pe DJ-ul Mistabishi mândru. Aparent Yungblud poate fi văzut în aceste zile alături de Bring Me the Horizon într-o serie de concerte ale trupei care prefaţează un turneu în Asia. Versurile noului single sunt despre depresie, suflet frânt şi ca o concluzie ar fi vorba de fapt despre "frica de a fi mai fericit".

Vorbind despre track, Yungblud, pe numele său real Dominic Harrison a spus următoarele:

Aproape că m-am condiţionat pe mine însumi toată viaţa să simt durere. Atunci când simt durere lucrez mai bine. Funcţionez mai bine, deoarece am ceva cu care să mă lupt. E întunecat, dar e tot ce am ştiut vreodată. Sentimentul de fericire e înspăimântător deoarece simţi că totul e gata să meargă greşit.

Întotdeauna am simţit că dacă sunt fericit mă voi culca pe o ureche, aşa că mi-a pierdut o oportunitate de prietenii şi relaţii în trecut. Am devenit emoţionat când am compus asta. Doream încă o piesă Yungblud care să mă ardă în stomac, să mă facă să simt că totul va fi OK şi să mă încurajeze să mă lupt cu obiceiurile mele vechi şi să încerc din greu să mă realiniez pentru a fi mai bun.

E OK să găseşti fericirea, e OK să o simţi. Sper să găsiţi puţin din ea în piesă. O meritaţi. Toţi o merită.

"Happier" vine după alte single-uri ale lui Yungblud în ultimul an, "Lowlife şi "Hated".

Citește în continuare

Muzică nouă

Bring Me The Horizon a lansat piesa "DArkSide" - AUDIO

Vinerea e ziua preferată a pasionaţilor de muzică rock, deoarece atunci apar toate single-urile care contează. De la Behemoth la TOOL, poţi conta pe marile trupe să lanseze ceva proaspăt. Bring Me the Horizon a lansat vineri, 13 octombrie 2023 piesa "DArkSide", pe care o analizăm mai jos.

Publicat

pe

Videoclip cu versuri Bring Me the Horizon Darkside
Videoclip cu versuri Bring Me the Horizon Darkside │ FOTO: BMTH

Cred că s-a mai zis, şi nu doar de către mine că treptat, treptat Bring Me the Horizon a devenit noul Linkin Park. Parcă niciodată nu a fost confirmat mai mult acest lucru decât pe "DArkSide". De la elementele electronice la oscilatul între cântat curat şi ţipat, Oly Sikes devine tot mai mult noul Chester Bennington. Pentru fanii hardcore BMTH totuşi piesa e foarte comercială şi blândă, faţă de perioada "Sempiternal".

La început de vară britanicii au lansat piesa "Amen" şi au anunţat un nou album. S-au desprins de paradigma lui "Parasite Eve" şi de angoasele pandemiei şi trec mai departe. În 2023 am auzit şi piesa "LosT", cu un videoclip 100% inspirat de "Stranger Things" şi experimentele pe fetiţa Eleven. Alte single-uri lansate în ultimii ani de trupă sunt "sTraNgeRs" şi "Bad Life". În România i-am văzut la Electric Castle 2019, unde au urcat pe scena înainte de Limp Bizkit.

"DArkSide" este un single preluat de pe noul album BMTH, "POST HUMAN: NeX Gen". Temele abordate de piesa şi de LP includ insomnie, dezamăgire în dragoste şi depresie. Există şi un tribut pentru Papa Roach în versuri, mai ales "Don't give a f*ck if my heart stops beating". Recent grupul britanic a postat şi un teaser pentru un alt track pe Discord, deja disecat de fani, care îi caută semnificaţia.

Oli Sykes şi compania au fost nevoiţi să amâne debutul LP-ului din cauza unor "circumstanţe neprevăzute" şi a faptului că nu au finalizat discul la standardele clasice ale trupei. Încă nu e clară data de lansare, dar aş paria pe începutul lui 2024 mai degrabă decât finalul lui 2023. Într-un interviu recent cu NME, Oli a spus că albumul e inspirat mai mult de emo şi hardcore şi nu vrea să genereze un sunet prea curat şi prelucrat, ci mai haotic şi "neglijent".

În acest moment Bring Me The Horizon e compusă din Sykes, chitaristul Lee Malia, basistul Matt Kean, toboşarul Mat Nicholls şi clăparul Jordan Fish.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Summer Well 2023: program pe zile și ore

Au mai rămas câteva zile până la cea de-a 12-a ediție a festivalului Summer Well. Ca atare, organizatorii au comunicat programul pe zile și ore, precum și disponibilitatea biletelor de o zi. Detalii în articol.

Publicat

pe

Proiecția Summer Well pe lac
Proiecția Summer Well pe lac

Summer Well se pregătește pentru o nouă ediție de neratat pentru toți iubitorii de muzică de calitate. Evenimentul este programat pentru perioada 11-13 august pe Domeniul Știrbey din Buftea, iar printre headlinerii ediției din acest an se numără Florence + The Machine, Yungblud, Röyksopp sau Tom Grennan.

Organizatorii au dezvăluit întregul program și au pus în vânzare bilete de o zi. Astfel, festivalierii pot alege să participe la Summer Well exact în ziua în care cântă artistul lor preferat. Totodată, abonamentele pentru întreaga ediție sunt în continuare disponibile online, la prețuri de 575 lei (+ taxe) pentru Acces General sau 975 lei (+taxe) pentru VIP.

Biletele de o zi se găsesc la prețul de 375 lei (+taxe) pentru vineri și la prețul de 275 (+taxe) pentru sâmbătă sau duminică. Există și un pachet pentru sâmbătă și duminică, la prețul de 375 lei (+taxe).

Program Summer Well 2023

Vineri, 11 august

Main Stage

 • 16:45 - 17:30 - Cassia
 • 18:15 - 19:00 - Baby Queen
 • 19:45 - 20:45 - Temples
 • 21:30 - 22:30 - Tom Grennan
 • 23:15 - 00:30 - Florence + The Machine

Afterparty Stage

 • 00:45 - 02:15 - Totally Enormous Extinct Dinosaurs (live)

Wiiings Stage

 • 19:00 - 21:30 - warm up (local act)
 • 21:30 - 23:00 - Hip Hop Birthday Party by CTC

Hidden Tracks Stage

 • 19:30 - 20:15 - +SHE+  (Corina Sucarov)
 • 20:45 - 21:30 - LVX Machina

Bacardi & Jagermeister Area

 • 18:00 - Du Mad

Sâmbătă, 12 august

Main Stage

 • 16:45 - 17:30 - The Aces
 • 18:15 - 19:15 - Biig Piig
 • 20:00 - 21:00 - Lime Cordiale
 • 21:45 - 22:30 - Saint Levant
 • 23:15 - 00:30 - Röyksopp

Afterparty Stage

 • 00:45 - 02:15 - Acid Arab (live)

Wiiings Stage

 • 20:15 - 21:00 - Ștefan Costea + George Pitariu
 • 21:15 - 22:00 - Ayrtn
 • 22:30 - 23:30 - Ocean Wisdom

Hidden Tracks Stage

 • 19:30 - 20:15 - IOVA
 • 20:45 - 21:30 - rareș

Bacardi & Jagermeister Area

 • 18:00 - Cesar Bitlan

Duminică, 13 august

Main Stage

 • 16:45 - 17:30 - Thus Love
 • 18:15 - 19:00 - July Jones
 • 19:45 - 20:45 - Yellow Days
 • 21:30 - 22:30 - SG Lewis
 • 23:15 - 00:30 - Yungblud

Afterparty Stage

 • 00:45 - 02:15 - Kid Francescoli

Wiiings Stage

 • 20:15 - 21:00 - FC DNB (local act)
 • 21:15 - 22:00 - Tommy Genesis
 • 22:30 - 23:30 - 070 Shake

Hidden Tracks Stage

 • 19:30 - 20:15 - Ana Coman
 • 20:45 - 21:30 - Paulina

Bacardi & Jagermeister Area

 • 18:00 - Du Mad & Cesar Bitlan
Citește în continuare