Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Bring Me The Horizon - Medicine

Bring Me The Horizon continuă experimentele muzicale cu noul single, "Medicine". Piesa este extrasă de pe albumul "Amo", care soseşte pe 25 ianuarie. Vă invităm să urmăriţi ineditul clip animat al acestei melodii în cadrul articolului.

"Medicine" a polarizat deja foarte mulţi fani ai trupei, fiind un pop comercial, faţă de abordarea clasică metalcore a trupei. Ce e drept Bring Me The Horizon virase spre pop şi EDM de ceva vreme, solistul Oliver Sykes renunţând la răgete şi cântând curat. Asta în vreme ce solo-urile au fost înlocuite de tot mai multe clape şi mixaje pe ultimul LP.

"Amo" continuă în aceeaşi direcţie, deşi single-ul precedent, "Wonderful Life" a inclus chiar şi porţiuni de black. A fost o colaborare inedită cu Dani Filth de la Cradle of Filth, cu un clip extrem de sec şi amuzant, tipic britanic. Piesa cea nouă sună a ceva ce ar scoate Coldplay, 30 Seconds to Mars sau Twenty One Pilots.

Este un track foarte catchy, cu un vizual destul de bizar. Chipul lui Oliver Sykes este randat în 3D şi se contorsionează şi deformează, înghiţind un soi de smoală sau antimaterie, formată din mini creaturi umane. Îngerul şi demonul se reunesc în aceeaşi figură 3D, care aminteşte de un personaj din jocul The Sims.

Fanii au fost intrigaţi de faptul că teaserul de 20 de secunde al piesei includea şi o porţiune orchestrală, care nu mai apare în varianta finală. Single-ul a avut premiera în cadrul emisiunii lui Annie Mac de la BBC Radio 1. De pe viitorul LP am mai putut asculta şi "Mantra", single prefaţat de o campanie outdoor a trupei, care invita toată lumea să se alăture unei secte sau să pornească una.

"Amo" are 13 piese şi va debuta pe 25 ianuarie prin Sony Music. Va fi promovat printr-un turneu extins BMTH, care îi va duce în Statele Unite, pentru început. Bring Me The Horizon este una dintre primele trupe confirmate pentru Electric Castle 2019. Pe scenă vor mai urca Florence and the Machine, Thirty Seconds to Mars, Metric, The Vaccines şi Kronos Quartet.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bring Me The Horizon
Videoclipuri cu Bring Me The Horizon
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE