Urmărește-ne în Social Media

Bring Me The Horizon - Avalanche

Bring Me The Horizon a lansat videoclipul piesei „Avalanche”, extrasă de pe albumul din 2015 al trupei. Noul material poate fi urmărit în articol.

Noua piesă este extrasă de pe al cincilea album al trupei, „That's The Spirit”, care a fost lansat anul trecut, în septembrie și care a debutat pe locul 2 în Billboard 200. Pentru realizarea videoclipului, membrii trupei au lucrat cu Tom Skyes, fratele solistului, Oli Sykes.

„Cred că unele trupe la această vârstă, când ajung la al cincilea album, încă încearcă să cânte despre aceleași lucruri și totodată să-i facă pe copii care-i ascultau, fericiți. Dar dacă nu ești sincer cu tine, cu locul unde te afli în viață, va arăta foarte transparent. Cred că de asta am reușit să mergem mai departe ca trupă, pentru că am evoluat mereu și că mereu am făcut muzică pe chiar o iubim în continuare. Nu e muzica pe care obișnuiam să o iubim. De asta oamenii încă ne respectă și celor noi le place - nu se simte ca ceva ce am face pentru alt motiv decât acela că îl iubim.” declară Oli Skyes pentru The Pulse Of Radio

 

Trupa britanică Bring Me The Horizon va susține un concert în premieră în România, în cadrul festivalului Electric Castle.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Bring Me the Horizon anunţă un nou album, lansează piesa "Amen"

Mărturisesc că am descoperit cam târziu faptul că Bring Me the Horizon a lansat o piesă nouă, "Amen". Între timp a anunţat şi un nou album şi a făcut senzaţie prin setul său live de la festivalul Download.

Publicat

pe

Coperta Bring Me The Horizon Post Human Nex Gen
Coperta Bring Me The Horizon Post Human Nex Gen │ FOTO: BMTH

Noul album Bring Me the Horizon se numeşte "POST HUMAN: NeX Gen" şi va fi lansat în a doua parte a anului 2023. Anunţul a venit în cadrul reprezentaţiei formaţiei de pe 9 iunie 2023, în cadrul Download Festival 2023. Formaţia a mai anunţat şi un turneu pe arene în 2024 şi cu puţin noroc ajunge şi în Europa şi în România.

Pe 15 septembrie trupa britanică cu Oli Sykes la voce va lansa albumul "POST HUMAN: NeX Gen" prin casele de discuri Sony/RCA şi apoi va pleca într-un turneu în Marea Britanie şi Irlanda, avându-i în deschidere pe cei de la Bad Omens, Cassyette şi Static Dress.

Noul single "AmEN!" este o ciudăţenie, în ideea că e neaşteptat de heavy, deşi îl are pe Lil Uzi Vert în distribuţie, dar şi pe Daryl Palumbo de la Glassjaw. În mai 2023 am avut parte şi de o piesă şi un videoclip mai emo, "LosT", cu extra tuşă de gore în videoclip. Ultimul material discografic mai amplu lansat de BMTH a fost EP-ul din 2020 "Post Human: Survival Horror".

Formaţia a dezvăluit recent că a lucrat la muzică nouă într-un studio construit în spatele autobuzului de turneu. A lucrat acolo cu producătorul Zakk Cervini. Am avut o sumedenie de vloguri-testimoniale în ultimii 3 ani documentând travaliul creativ. Bring Me the Horizon lua naştere în 2004 şi a reprezentat valul nou de metalcore, metal alternativ britanic şi electronic rock. Trupa a vândut peste 4 milioane de discuri la nivel global şi a cucerit topurile UK Rock & Metal cu piese ca "Throne", "Drown", "Mantra" şi "Parasite Eve". Are inclusiv colaborări cu Ed Sheeran şi Dani Filth de la Cradle of Filth.

BMTH a cântat la Electric Castle în 2019, în acelaşi an în care au ajuns în România şi Thirty Seconds to Mars şi Metric.

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED