Urmărește-ne în Social Media

Bring Me The Horizon - Avalanche

Bring Me The Horizon a lansat videoclipul piesei „Avalanche”, extrasă de pe albumul din 2015 al trupei. Noul material poate fi urmărit în articol.

Noua piesă este extrasă de pe al cincilea album al trupei, „That's The Spirit”, care a fost lansat anul trecut, în septembrie și care a debutat pe locul 2 în Billboard 200. Pentru realizarea videoclipului, membrii trupei au lucrat cu Tom Skyes, fratele solistului, Oli Sykes.

„Cred că unele trupe la această vârstă, când ajung la al cincilea album, încă încearcă să cânte despre aceleași lucruri și totodată să-i facă pe copii care-i ascultau, fericiți. Dar dacă nu ești sincer cu tine, cu locul unde te afli în viață, va arăta foarte transparent. Cred că de asta am reușit să mergem mai departe ca trupă, pentru că am evoluat mereu și că mereu am făcut muzică pe chiar o iubim în continuare. Nu e muzica pe care obișnuiam să o iubim. De asta oamenii încă ne respectă și celor noi le place - nu se simte ca ceva ce am face pentru alt motiv decât acela că îl iubim.” declară Oli Skyes pentru The Pulse Of Radio

 

Trupa britanică Bring Me The Horizon va susține un concert în premieră în România, în cadrul festivalului Electric Castle.

PUBLICITATE
Comentarii