Urmărește-ne în Social Media

Brighi feat. Silviu Pașca - Motivul meu

Semifinalista "Vocea României", Brighi, a lansat împreună cu Silviu Pașca videoclipul piesei "Motivul meu". Clipul regizat de Slava Sirbu recreează în detaliu 6 căsătorii inspirate din cultura și tradițiile occidentale.

Compusă de Max Chisaru, Bodea Constantin, Andrei Mihai, Diana Moraru, Vlad Munteanu, Smiley, Silviu Pasca și Alexandru Gheorghe, noua piesă Brighi, "Motivul meu", este o frumoasă declarație de dragoste în care sunt enumarate miile de motive care ne fac să zâmbim atunci când suntem îndrăgostiți, de la vocea persoanei iubite la fiecare gest, subliniind faptul că dragostea nu ține cont de vârstă, sex sau culoare.

"Piesa vorbește despre iubirea fără limite, iubirea care trece dincolo de aparențe si dincolo de barierele îndoctrinate, de-a lungul timpului, în mințile oamenilor. Mă consider norocoasă pentru că am descoperit ce înseamnă iubirea adevărată și că am parte de ea în fiecare zi. Prin intermediul acestei piese vă doresc tuturor să aveți parte de iubire deplină. Viața ne dă milioane de MOTIVE să zâmbim!" - Brighi

În noul videoclip, Brighi interpreteaza rolul invitatului special, care aduce pe note muzicale cea mai frumoasă declarație de dragoste, iar Silviu Pașca este maestrul de ceremonii. Pentru videoclipul "Motivul meu", Brighi are și o nouă imagine, care celebrează feminitatea și sensibilitatea, iar pentru producția și imaginea din clip, artista a colaborat cu Andra Moga (stilist), Alex Ifimov (hair si make-up) și regizorul Slava Sirbu. Clipul a fost filmat în urmă cu câteva luni la Palatul Mogoșoaia.

Brighi a ajuns în atenția publicului odată cu lansarea piesei "Play me like a violin", împreună cu Snoop Dog. Au urmat apoi colaborări cu Speak, Pacha Man și Dorian. Anul trecut, Brighi a făcut parte din echipa lui Marius Moga la "Vocea României", ajungând până în semifinală.

Comentarii