Urmărește-ne în Social Media

Brighi - Invizibilă

Brighi a lansat piesa "Invizibilă", ce marchează o premieră în cariera artistei: atât versurile, cât și muzica sunt semnate de ea. Melodia vine însoțită de un videoclip cu o poveste cinematografică cutremurătoare.

"Când eram copii și ne gândeam ce super putere am vrea să avem, să zburăm, să ne întoarcem în timp, adesea ne-am dorit să fim invizibili. Ce tare ar fi, să nu ne vadă nimeni, să facem tot ce nu puteam face până atunci. Dar după ce creștem, ne maturizăm, ne definim caracterele, încercăm să ne afirmăm și să ne îndeplinim visele, însă ne dăm, de fapt, seama că ultimul lucru pe care ni-l dorim este să fim invizibili. Să fim trecuți cu vederea, să nu contăm, doar să existăm...", a declarat Brighi.

Videoclipul este regizat de către Dan Petcan, iar întreaga atmosferă pe care o dezvoltă imaginile și decorul sumbru sugerează claustrofobia, tristețea, durerea, disperarea, violența și dorința de evadare. Personajul interpretat de Brighi trece prin mai multe stări, subliniate prin efectele de clar-obscur, în care chipul ei transmite o tristețe a prezentului și durerea trecutului.

"Am încercat să intru în pielea personajului și am vrut să transmit realitatea acestei povești mizere care, din păcate, este lumea întreagă a unor femei. Mereu m-a preocupat subiectul acesta, de trafic de persoane, și am știut că va veni un moment în cariera mea în care voi putea deschide, prin muzică, acest subiect", adauga Brighi.

Prin noul single, orchestrat de Gabriel Baruta, Brighi trage un semnal de alarmă asupra unui teme extrem de delicate. Videoclipul urmărește povestea versurilor, mesajul sincer și direct, și completează linia melodică prin tumultul interior exteriorizat printr-o suită de acțiuni marcante ce o dezvăluie pe Brighi în noi ipostaze.

"Suntem în secolul 21 și, totuși, cel mai mare business din lume este traficul de persoane. Drogurile și armele se vând doar o dată. Însă, pe un om poți să-l vinzi de 10 ori pe zi, în fiecare zi, ani la rând, până îi cedează trupul. Asta trebuie să se oprească. Atât timp cât există această cerere pe piața asta mizerabilă, se vor face și oferte. Scopul meu este să trezesc lumea la realitate și să vadă ce se întâmplă în jurul lor, nu doar să privească nepasator și să share-uiască niște știri pe rețelele de socializare. Să dea o mână de ajutor și să realizeze că doar pentru că unele lucruri sunt prea urâte ca să se mediatizeze, asta nu înseamnă că nu se și întâmplă", declară Brighi.

Anul 2015 a început pentru Brighi cu lansarea piesei "Motivul meu", alături de Silviu Pașca, după participarea în cadrul celui de-al patrulea sezon "Vocea României". A urmat colaborarea cu YorGa, un proiect inedit ce combina EDM-ul cu influențe deep house, pop, electro, funk și lansarea simultană, atât în limba română, cât și în limba engleză, a pieselor "Strop de fericire / Every drop".

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5