Urmărește-ne în Social Media

Breathelast - Și Eu Sunt

Breathelast a lansat un nou single, intitulat "Și Eu Sunt". Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

"<<Și eu sunt>> este o călătorie printre discuțiile cu vocile din capul nostru, atunci când suntem împinși la limită sau când nu mai avem cu cine altcineva să ne înțelegem, să raționalizăm situațiile care ne brăzdează viețile. Este o explozie de neputință în cel mai liber sens, dacă neputința înseamnă că nu te mai poți controla din impulsuri și apăsări și gânduri și dai frâu liber acestor nevoi, devenind ceea ce ai văzut în jurul tău la tot pasul, într-o formă sau alta: un monstru. Ne mințim prin educație sau impunere că suntem cele mai bune variante ale noastre, însa mulți nu fac decât să disimuleze o creatură care nu există de fapt înăuntrul lor. Monștrii fac parte din noi, mai vocali în capul unora, mai timizi sau ascunși în spatele ochilor altora, însă mereu acolo, pândind ocazia să preia hățurile personalității și să bântuie lumea.

<<Și eu sunt>> este prima piesa pe care am lucrat-o cap-coadă cu noul producător Breathelast, Dan Niculescu. Dacă la <<Ne ajunge nimic>>, Dan ne ajuta doar cu producția vocală a piesei, acum am trecut la nivelul următor și încercăm o abordare subiectivă din afara cercului de rechini, pentru a atrage noi inspirații sonore în arsenalul Breathelast. Pe lângă această faină colaborare cu Dan Niculescu am reușit să finalizăm o colaborare aventuroasă pentru cel mai nou clip, care a devenit un fel de short horror, pentru piesa menționată mai sus. Nightshift Division semnează ideea, pregătirea, regia și stresul de a lucra cu o trupă de non-actori sub forma de rechini doritori de filme. Ce-i drept, mereu ne-am dorit muzica într-un film, așa că iată-ne cu muzica noastră pe short-ul nostru, ce a ieșit proaspăt la apă" - Breathelast.

Breathelast s-a format în 2010, a abordat un gen apropiat de alternativ/nu-metal la început, însă, datorită unor schimbări de componență și unui suflu nou aferent, trupa a început să se aventureze, aproape nebănuit, în sfera post hardcore/metal.

PUBLICITATE
Comentarii