Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Scorpions
Poze de la concertul Nikos Vertis de la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
Profită de promoție: Reduceri de -45% în SuperSale ELECTRO @ eMAG!

Videoclip oficial: Breathelast - Monstrul

Breathelast a lansat un videoclip de promovare a noului single „Monstrul”. Clipul a fost filmat de Anya Dimitrov și Vladimir Ivanov de la BlueCat Studio.

”"Monstrul" e aici. Mulțumim tuturor celor implicați pentru ajutorul acordat lansării în Control Club, mai ales în situația în care ne aflăm, ca țară. Eram prea aproape după atâta muncă, încât nu am reușit să pull the plug, am preferat să mergem cu intenția înainte și să energizăm pe cât putem optimismul rămas liber atât printre rechini, cât și printre cei prezenți acum. Întunecați sau plini de lumină, furioși sau dezamăgiți, liberi împreună sau izolați de diferențele noastre, Monstrul din fiecare trebuie hrănit și trebuie scos la iveală. Pentru a ști ce rău ne paște când uităm să fim ceea ce suntem cu adevărat, liberi. Să gândim, să alegem, să fim noi. Nu uitați că împreună putem învinge într-o lume care ne vrea împărțiți pe criterii sociale și preferințe de orice natură. Când ”Monstrul” va zice că totul e în zadar, atunci și acolo este punctul marcant al unei noi încercări. Treci!”

Cel mai recent material discografic Breathelast, CD-ul „Maluri”, include piesele ”Maluri” (acustic), ”Maluri” (electric), ”Întuneric” și ”Maluri” (Lazerface remix – doar în versiunea digitală) și este disponibil la prețul de 14,99 lei.

Citește mai multe despre Breathelast
Videoclipuri cu Breathelast
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE