BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Breathelast - Monstrul

Breathelast a lansat un videoclip de promovare a noului single „Monstrul”. Clipul a fost filmat de Anya Dimitrov și Vladimir Ivanov de la BlueCat Studio.

”"Monstrul" e aici. Mulțumim tuturor celor implicați pentru ajutorul acordat lansării în Control Club, mai ales în situația în care ne aflăm, ca țară. Eram prea aproape după atâta muncă, încât nu am reușit să pull the plug, am preferat să mergem cu intenția înainte și să energizăm pe cât putem optimismul rămas liber atât printre rechini, cât și printre cei prezenți acum. Întunecați sau plini de lumină, furioși sau dezamăgiți, liberi împreună sau izolați de diferențele noastre, Monstrul din fiecare trebuie hrănit și trebuie scos la iveală. Pentru a ști ce rău ne paște când uităm să fim ceea ce suntem cu adevărat, liberi. Să gândim, să alegem, să fim noi. Nu uitați că împreună putem învinge într-o lume care ne vrea împărțiți pe criterii sociale și preferințe de orice natură. Când ”Monstrul” va zice că totul e în zadar, atunci și acolo este punctul marcant al unei noi încercări. Treci!”

Cel mai recent material discografic Breathelast, CD-ul „Maluri”, include piesele ”Maluri” (acustic), ”Maluri” (electric), ”Întuneric” și ”Maluri” (Lazerface remix – doar în versiunea digitală) și este disponibil la prețul de 14,99 lei.

Citește mai multe despre Breathelast
Videoclipuri cu Breathelast
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE