Urmărește-ne în Social Media

Breathelast - Maluri

Breathelast a lansat online videoclipul "Maluri". Piesa promovată dă numele noului material discografic al trupei, lansat pe 29 octombrie.

Noul videoclip Breathelast, "Maluri", a fost regizat de Miluță Flueraș. Clipul a fost urmărit în premieră pe 29 octombrie 2014 în cadrul primului concert din Club Question Mark, parte din mini-turneul susținut de Breathelast alături de trupa First Division pentru promovarea EP-ului "Maluri". Mini-turneul continuă cu încă două concerte în țară, pe 31 octombrie în Downtown Pub din Satu Mare și pe 1 noiembrie în Shelter Club din Cluj-Napoca.

"Mulțumim foarte mult tuturor celor implicați în realizarea clipului Maluri, în productia CD-ului și în pregătirea lansării", a fost declarația oficială a trupei după încheierea cu succes a evenimentului oficial de lansare de la București.

CD-ul „Maluri” este acum disponibil pentru a fi comandat la prețul de 14,99 lei (transportul inclus) de pe site-ul www.getmusic.ro. De asemenea, materialul poate fi ascultat gratuit sau descărcat de pe Deezer, Zonga, iTunes, Spotify, Qobuz (lossless), Getmusic, Amazon.

PUBLICITATE
Comentarii