Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Breathelast - Maluri

Breathelast a lansat online videoclipul "Maluri". Piesa promovată dă numele noului material discografic al trupei, lansat pe 29 octombrie.
Urmărește-ne pe

Noul videoclip Breathelast, "Maluri", a fost regizat de Miluță Flueraș. Clipul a fost urmărit în premieră pe 29 octombrie 2014 în cadrul primului concert din Club Question Mark, parte din mini-turneul susținut de Breathelast alături de trupa First Division pentru promovarea EP-ului "Maluri". Mini-turneul continuă cu încă două concerte în țară, pe 31 octombrie în Downtown Pub din Satu Mare și pe 1 noiembrie în Shelter Club din Cluj-Napoca.

"Mulțumim foarte mult tuturor celor implicați în realizarea clipului Maluri, în productia CD-ului și în pregătirea lansării", a fost declarația oficială a trupei după încheierea cu succes a evenimentului oficial de lansare de la București.

CD-ul „Maluri” este acum disponibil pentru a fi comandat la prețul de 14,99 lei (transportul inclus) de pe site-ul www.getmusic.ro. De asemenea, materialul poate fi ascultat gratuit sau descărcat de pe Deezer, Zonga, iTunes, Spotify, Qobuz (lossless), Getmusic, Amazon.

Citește mai multe despre Breathelast
Videoclipuri cu Breathelast
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE