Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Breathelast - Maluri

Breathelast a lansat online videoclipul "Maluri". Piesa promovată dă numele noului material discografic al trupei, lansat pe 29 octombrie.

Noul videoclip Breathelast, "Maluri", a fost regizat de Miluță Flueraș. Clipul a fost urmărit în premieră pe 29 octombrie 2014 în cadrul primului concert din Club Question Mark, parte din mini-turneul susținut de Breathelast alături de trupa First Division pentru promovarea EP-ului "Maluri". Mini-turneul continuă cu încă două concerte în țară, pe 31 octombrie în Downtown Pub din Satu Mare și pe 1 noiembrie în Shelter Club din Cluj-Napoca.

"Mulțumim foarte mult tuturor celor implicați în realizarea clipului Maluri, în productia CD-ului și în pregătirea lansării", a fost declarația oficială a trupei după încheierea cu succes a evenimentului oficial de lansare de la București.

CD-ul „Maluri” este acum disponibil pentru a fi comandat la prețul de 14,99 lei (transportul inclus) de pe site-ul www.getmusic.ro. De asemenea, materialul poate fi ascultat gratuit sau descărcat de pe Deezer, Zonga, iTunes, Spotify, Qobuz (lossless), Getmusic, Amazon.

Citește mai multe despre Breathelast
Videoclipuri cu Breathelast
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE