Urmărește-ne în Social Media

Breathelast - Fuga

Breathelast a lansat un nou single, intitulat "Fuga". Piesa va fi inclusă pe viitorul album al trupei, "Marea Ascunsă".

"Fuga" este efortul continuu de a găsi o menire în goana care ne caracterizează viețile. Trezirea din ciclul repetitiv al acestui proces de rătăcire voită aduce frică și destabilizarea de la normele impuse și așteptările sociale, determinând un drum solitar și plin de imaginea adevărată a lumii în care trăim. Fuga este salvatorul nostru aparent, graba cu care mestecăm viața și semenii din jur, fără să mai simțim gust, doar foame continuă. Ciclul este îndatorat psihicului să îl țină viu prin iluzia deșartă a speranței și posibilitatea de a lua-o mereu de la capăt, doar ca să ajungi inevitabil la deznădejde. Fuga ne omoară.

Piesa "Fuga" este primul release din prima triadă de piese înregistrate de către Adrian Uritescu la LowBassStudio5 (Deva), acolo unde trupa va continua să  lucreze în continuare pentru definitivarea unui nou album în limba româna. "Fuga", "Furtuna" și "Revolta" sunt primele titluri ce vor vedea lumina undelor de pe viitorul material al formației, intitulat "Marea Ascunsă".

Breathelast a pornit la drum în 2010, abordând un rock-metal (cu precadere metalcore, la început) cu diverse influențe. Formația a trecut prin câteva schimbări de componență, dar nucleul a rezistat, grupul promovându-și muzica prin multe concerte și evoluând de la show-uri de club la festivaluri naționale, precum și câteva ieșiri din țară.

Cel mai recent material discografic Breathelast, CD-ul "Maluri", include piesele "Maluri"(acustic), "Maluri" (electric), "Întuneric" și "Maluri" (Lazerface remix – doar în versiunea digitală) și este disponibil la prețul de 14,99 lei.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED