Urmărește-ne în Social Media

Breaking Benjamin - Dear Agony (Aurora Version) ft. Lacey Sturm

Breaking Benjamin a lansat o versiune nouă a piesei "Dear Agony" (Aurora Version), reinterpretată cu ajutorul artistei Lacey Sturm, fosta solistă a trupei Flyleaf. Acest track este extras de pe albumul nou Breaking Benjamin, "Aurora". Puteţi viziona noul clip în articol.

"Dear Agony" este genul de piesă care apare la mijlocul unui setlist de concert şi face publicul să ridice telefoanele şi brichetele prin valenţele sale de baladă. Duetul dintre Lacey Sturm şi solistul Breaking Benjamin este unul melodios, iar pe fundal auzim un instrumental de rock alternativ cu o chitară acustică discretă care îi înmoaie tonul şi abordarea. Videoclipul îi prezintă pe artişti cântând într-o zonă părăsită, un fel de hală abandonată cu stâlpi circulari uriaşi. Ce e diferit faţă de varianta originală a piesei? Un instrumental mai light, dar o porţiune vocală mai puternică, datorită lui Lacey.

"Dear Agony" este o piesă de pe albumul "Aurora", o colecţie de reinterpretări ale celor mai mari hituri ale trupei Breaking Benjamin. Bonus, avem şi o piesă nouă, intitulată "Far Away". Pe noul disc apar colaborări cu nume precum Scooter Ward de la COLD, Michael Barnes de la RED şi Spencer Chamberlain de la Underoath. Solistul şi fondatorul Breaking Benjamin, Ben Burnley este prieten cu Lacey Sturm de mai bine de un deceniu, aşa că nu i-a fost greu să îi propună o colaborare. Unul dintre primele turnee Flyleaf a fost de altfel alături de BB. Iată declaraţia solistului despre trupa Flyleaf:

Prima oară când i-am ascultat, am fost total uimit de inflexiunile solistei şi de stilul său. Dacă voi credeţi că eu sunt unic ca vocal, ea este sută la sută unică, dar la modul bun. Uneori cântăreţii care sunt unici, pentru mine... nu vreau să critic pe nimeni, dar uneori oamenii sunt diferiţi doar pentru a fi diferiţi, nu înseamnă că sunt buni. Lacey are propriul său stil.

Breaking Benjamin a redevenit o trupă relevantă odată cu "Aurora", single-ul "Far Away" aducându-i în topurile posturilor de radio rock. Grupul a anunţat recent că îşi va dona o parte din veniturile obţinute din concerte şi turnee puse pentru spitalele Shriners şi St. Jude. E vorba în special despre veniturile din ultimul turneu alături de Korn, care a adus încasări bunicele formaţiei.

Comentarii