Urmărește-ne în Social Media

Breaking Benjamin - Ashes of Eden

Breaking Benjamin a lansat videoclipul piesei „Ashes Of Eden”, care scoate în evidență o iubire ca cea dintre Adam și Eva, dar într-un cadru Sci-Fi. Mai multe detalii în articol.

Noul single este extras de pe albumul „Dark Before Dawn”, care a vândut 141.000 de copii în prima săptămână de la lansare, intrând pe prima poziție în Billboard 200.

Ben Burnley, solistul trupei, a descris videoclipul ca pe un „sci-fi modern cu Adam și Eva”, în care doi membri a unei rachete spațiale sunt separați de aceasta și sunt „aduși pe o planetă de apă unde cenușa lor se transformă în blocuri de viață, așa cum o știm noi pe Pământ. Trec milioane de ani și planeta se transformă în ce este astăzi și cumva, cei doi s-au transformat în oameni și s-au regăsit.”

„Dark Before Dawn” are un Burnley care conduce un nou line-up, care s-a extins de la un quartet la cinci oameni. El a concediat doi membri în 2010, în timp ce al treilea a plecat în 2013. Ben a suferit și de o boală misterioasă, care este posibil să se fi datorat din cauza excesului de alcool.

„Obișnuiam să beau mult și cred că de acolo a provenit această boală, pentru că în 2007, am băut trei zile fără oprire - asta după luni și luni de băut intens - și doar m-am trezit și m-am simțit rău, ca și cum aș fi fost otrăvit cu alcool și am decis să merg la spital, dar nu am făcut-o și m-am urcat pe scenă, iar acolo, am leșinat pentru că îmi era rău. Asta se întâmpla în 2007 și nici acum nu a trecut.”, declară Burnley

Noul line-up al trupei Breaking Benjamin este compus din toboșarul Shaun Fost, basistul Aaron Bruch, fostul chitarist Red, Jasen Rauch și fostul chitarist Adelitas Way, Keith Wallen.

Comentarii