INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS
Cele mai așteptate concerte în România și recomandări

Videoclip oficial: Breaking Benjamin - Ashes of Eden

Breaking Benjamin a lansat videoclipul piesei „Ashes Of Eden”, care scoate în evidență o iubire ca cea dintre Adam și Eva, dar într-un cadru Sci-Fi. Mai multe detalii în articol.

Noul single este extras de pe albumul „Dark Before Dawn”, care a vândut 141.000 de copii în prima săptămână de la lansare, intrând pe prima poziție în Billboard 200.

Ben Burnley, solistul trupei, a descris videoclipul ca pe un „sci-fi modern cu Adam și Eva”, în care doi membri a unei rachete spațiale sunt separați de aceasta și sunt „aduși pe o planetă de apă unde cenușa lor se transformă în blocuri de viață, așa cum o știm noi pe Pământ. Trec milioane de ani și planeta se transformă în ce este astăzi și cumva, cei doi s-au transformat în oameni și s-au regăsit.”

„Dark Before Dawn” are un Burnley care conduce un nou line-up, care s-a extins de la un quartet la cinci oameni. El a concediat doi membri în 2010, în timp ce al treilea a plecat în 2013. Ben a suferit și de o boală misterioasă, care este posibil să se fi datorat din cauza excesului de alcool.

„Obișnuiam să beau mult și cred că de acolo a provenit această boală, pentru că în 2007, am băut trei zile fără oprire - asta după luni și luni de băut intens - și doar m-am trezit și m-am simțit rău, ca și cum aș fi fost otrăvit cu alcool și am decis să merg la spital, dar nu am făcut-o și m-am urcat pe scenă, iar acolo, am leșinat pentru că îmi era rău. Asta se întâmpla în 2007 și nici acum nu a trecut.”, declară Burnley

Noul line-up al trupei Breaking Benjamin este compus din toboșarul Shaun Fost, basistul Aaron Bruch, fostul chitarist Red, Jasen Rauch și fostul chitarist Adelitas Way, Keith Wallen.

Citește mai multe despre Breaking Benjamin
Videoclipuri cu Breaking Benjamin
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE