Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Brandy - Beggin and Pleadin

Brandy, artista de muzică pop și R&B cunoscută pentru hiturile "What About Us?" și "The Boy Is Mine", a lansat un nou single, intitulat ”Beggin and Pleadin”. Melodia vine acompaniată de un videoclip regizat de artistă împreună cu Mike Ho.
Urmărește-ne pe

Brandy se alătură listei de artiști din trecut ce revin pe piața muzicală hotărâți să recucerească inimile fanilor (ex: All Saints, Craig David). După un album cu vânzări slabe, lansat în 2012, Brandy se întoarce în 2016 cu un stil muzical diferit, ce îmbină soul-ul și jazz-ul anilor '60 cu o producție modernă. Noul ei single se numește ”Beggin and Pleadin” și va fi inclus pe următorul material, așteptat pe piață anul acesta.

”Va fi un album foarte personal pentru mine. Vreau ca acest album să fie foarte....terapeutic. Trebuie să cânt despre viața mea și despre multe dintre lucrurile care mi s-au întâmplat în ultima perioadă”, a declarat Brandy într-un interviu acordat postului VH1.

Până la finalizarea albumului, Brandy va lansa mai întâi un EP de 5 piese, pentru care lucrează deja cu producătorul DJ Camper.

”M-a sunat să-mi spună că vrea să facă un EP cu mine. Va fi ceva dedicat fanilor. Va conține 5 piese, așa că momentan lucrăm la asta. Va fi ceva proaspăt, diferit. Vor fi piese pe care n-o să le auzi în cluburi”, a povestit DJ Camper.

Brandy a avut mare succes spre finalul anilor '90, când a fost lansată colaborarea sa cu Monica, ”This Boy Is Mine”, și albumul ”Never Say Never”, vândut în peste 16 milioane de copii la nivel internațional. Deși în ultimii ani nu a mai fost prezentă în fruntea clasamentelor, artista are în palmares un premiu Grammy, 7 premii Billboard și peste 40 de milioane de albume vândute.

Citește mai multe despre Brandy
Videoclipuri cu Brandy
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE