Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Brandy - Beggin and Pleadin

Brandy, artista de muzică pop și R&B cunoscută pentru hiturile "What About Us?" și "The Boy Is Mine", a lansat un nou single, intitulat ”Beggin and Pleadin”. Melodia vine acompaniată de un videoclip regizat de artistă împreună cu Mike Ho.

Brandy se alătură listei de artiști din trecut ce revin pe piața muzicală hotărâți să recucerească inimile fanilor (ex: All Saints, Craig David). După un album cu vânzări slabe, lansat în 2012, Brandy se întoarce în 2016 cu un stil muzical diferit, ce îmbină soul-ul și jazz-ul anilor '60 cu o producție modernă. Noul ei single se numește ”Beggin and Pleadin” și va fi inclus pe următorul material, așteptat pe piață anul acesta.

”Va fi un album foarte personal pentru mine. Vreau ca acest album să fie foarte....terapeutic. Trebuie să cânt despre viața mea și despre multe dintre lucrurile care mi s-au întâmplat în ultima perioadă”, a declarat Brandy într-un interviu acordat postului VH1.

Până la finalizarea albumului, Brandy va lansa mai întâi un EP de 5 piese, pentru care lucrează deja cu producătorul DJ Camper.

”M-a sunat să-mi spună că vrea să facă un EP cu mine. Va fi ceva dedicat fanilor. Va conține 5 piese, așa că momentan lucrăm la asta. Va fi ceva proaspăt, diferit. Vor fi piese pe care n-o să le auzi în cluburi”, a povestit DJ Camper.

Brandy a avut mare succes spre finalul anilor '90, când a fost lansată colaborarea sa cu Monica, ”This Boy Is Mine”, și albumul ”Never Say Never”, vândut în peste 16 milioane de copii la nivel internațional. Deși în ultimii ani nu a mai fost prezentă în fruntea clasamentelor, artista are în palmares un premiu Grammy, 7 premii Billboard și peste 40 de milioane de albume vândute.

Citește mai multe despre Brandy
Videoclipuri cu Brandy
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE