Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Brandon Flowers - Lonely Town

Brandon Flowers continuă promovarea albumului “The Desired Effect” prin lansarea unui nou videoclip, ”Lonely Town”. Spre deosebire de clipurile anterioare, în care Brandon a fost personajul principal, ”Lonely Town” ne prezintă o tânără ce se relaxează ascultând noul single al solistului The Killers.

După ”Can’t Deny My Love” și ”Still Want You,  Brandon Flowers revine cu o piesă ce oferă publicului o idee și mai clară asupra stilului muzical abordat. ”Lonely Town”, deși este o piesă pop, nu poate fi încadrată în aceeași categorie cu melodiile pop de pe radio. Interpretarea tipică Brandon Flowers și influențele anilor ’80 particularizează compoziția, dând naștere unui stil propriu.

Într-un interviu acordat recent, solistul The Killers a mărturisit că este extrem de nerăbdător să lanseze noul album și că este încântat de faptul că nu a mai avut rețineri pe partea de compoziție.

„Atunci când am lansat primul album am avut rețineri. Dar acum, cu noul album, nu am mai ținut cont de aceste rețineri. Vreau să compun cele mai bune piese pe care sunt capabil să le scriu și să le lansez pe piață acum. (…) Vreau să spun adevărul. Iar adevărul e că uneori iubesc piesele pop – respect felul în care acestea sunt scrise și istoria lor. Iubesc, totodată, ideea de a spune povești și de a individualiza un stil prin propriile experiențe și observații. Dacă aceste lumi sunt conectate, atunci ai reușit”, a declarat Brandon Flowers pentru revista Rolling Stone, fiind vădit entuziasmat de felul în care s-a închegat noul său material solo.

Albumul “The Desired Effect” va fi lansat pe 18 mai 2015. Până atunci discul poate fi precomandat de pe iTunes.

Tracklist “The Desired Effect” – Brandon Flowers:

  1. Dreams Come True
  2. Can’t Deny My Love
  3. I Can Change
  4. Still Want You
  5. Between Me and You
  6. Lonely Town
  7. Diggin’ Up the Heart
  8. Never Get You Right
  9. Untangled Love
  10. They Way It’s Always Been

Citește mai multe despre Brandon Flowers
Videoclipuri cu Brandon Flowers
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE