Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Brandon Flowers - Can't Deny My Love

Solistul The Killers, Brandon Flowers, a lansat videoclipul noului single "Can't Deny My Love". Vizualul este regizat de Robert Schober și Pat Scola și promovează prima piesă de pe noul său album solo, “The Desired Effect”.

Can’t Deny My Love” este single-ul cu care Brandon Flowers alimentează nerăbdarea fanilor până la lansarea noului album “The Desired Effect”. Piesa este compusă de solistulThe Killers în colaborare cu Darren Beckett, producția fiind semnată de Ariel Rechtshaid.

“The Desired Effect” este cel de-al doilea album solo al lui Brandon Flowers, după ”Flamingo” (2010), material clasat pe prima poziție în topul discurilor din UK. Noul disc se distanțează de sound-ul primului material solo, fiind inspirat de muzica lui Peter Gabriel,Sting și Don Henley de la The Eagles.

„Dacă asculți cu atenție muzica oamenilor ăstora (Gabriel, Sting, Henley) îți dai seama că nu e pentru puștani. Cred că și adulții ascultă muzică pop și mai cred că nu ar trebui – vorbesc în numele tuturor – să ascultăm o mare parte din ceea ce ascultăm acum”, a declarat Brandon Flowers pentru NME, făcând referire la muzica comercială difuzată de radiouri.

Încercând să ofere indicii cu privire la direcția noului său album, Brandon Flowers a descris muzica pop din perspectiva sa.

„Întotdeauna a existat muzică pop, dar genul acesta poate fi și expresiv, înțelegi? Cred că mergem într-o direcție precisă cu noul album și sper că am găsit zona de congruență între muzica sofisticată și cea accesibilă.”

Albumul “The Desired Effect” va fi lansat pe piață pe 18 mai 2015. Până atunci discul poate fi precomandat de pe iTunes.

Citește mai multe despre Brandon Flowers
Videoclipuri cu Brandon Flowers
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE