Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Brain Potion x Tudorii Chirili - Artişti

Brain Potion, un nume proaspăt din peisajul muzicii hip hop autohtone, a lansat un nou videoclip, ce promovează piesa ”Artiști”. Melodia a fost realizată împreună cu Tudorii Chirili, producătorul cu care Brain Potion a lucrat și pentru piesa anterioară, „Vers din univers”.
Urmărește-ne pe

Dincolo de versuri și interpretare, Brain Potion s-a ocupat integral, așa cum ne-a obișnuit, și de regie, imagine și montaj.

“Piesa asta este o dedicație pentru o parte dintre artiștii pe care eu îi apreciez și care m-au inspirat în decursul anilor. Big up!” – Brain Potion

Brain Potion, pe numele real Dragoș Ștefan, este în primul rând un iubitor al muzicii jazz, deși ascultă rap frecvent. Este pasionat de fotografie, regie – imagine – montaj (toate videoclipurile Brain Potion sunt creația sa) și graphic design. Iubește, de asemenea, poezia.

“Numele Brain Potion l-am visat … M-am trezit în noaptea respectivă, l-am notat și asta a rămas”, povestea Dragoș Ștefan într-un interviu acordat pentru Cooperativa Urbană.

S-a născut în Constanța, iar în prezent locuiește în București. Produce beat-uri de aproape 16 ani, iar cu ultimul proiect, ”Artişti”, a însumat nu mai puțin de 20 videoclipuri. Primul vizual, filmat pentru ”vis persuasiv” cu Cristina Andrieș, a fost lansat în decembrie 2013, de atunci continuând să surprindă și să captiveze audiența. Prin melanjul dintre jazz și hip hop și lirismul pieselor, Brain Potion pare să-și fi găsit un loc numai al său în industria muzicală românească, având deja susținerea posturilor de radio de nișă.

Citește mai multe despre Brain Potion
Videoclipuri cu Brain Potion
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE