Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Brain Potion x Tudorii Chirili - Artişti

Brain Potion, un nume proaspăt din peisajul muzicii hip hop autohtone, a lansat un nou videoclip, ce promovează piesa ”Artiști”. Melodia a fost realizată împreună cu Tudorii Chirili, producătorul cu care Brain Potion a lucrat și pentru piesa anterioară, „Vers din univers”.

Dincolo de versuri și interpretare, Brain Potion s-a ocupat integral, așa cum ne-a obișnuit, și de regie, imagine și montaj.

“Piesa asta este o dedicație pentru o parte dintre artiștii pe care eu îi apreciez și care m-au inspirat în decursul anilor. Big up!” – Brain Potion

Brain Potion, pe numele real Dragoș Ștefan, este în primul rând un iubitor al muzicii jazz, deși ascultă rap frecvent. Este pasionat de fotografie, regie – imagine – montaj (toate videoclipurile Brain Potion sunt creația sa) și graphic design. Iubește, de asemenea, poezia.

“Numele Brain Potion l-am visat … M-am trezit în noaptea respectivă, l-am notat și asta a rămas”, povestea Dragoș Ștefan într-un interviu acordat pentru Cooperativa Urbană.

S-a născut în Constanța, iar în prezent locuiește în București. Produce beat-uri de aproape 16 ani, iar cu ultimul proiect, ”Artişti”, a însumat nu mai puțin de 20 videoclipuri. Primul vizual, filmat pentru ”vis persuasiv” cu Cristina Andrieș, a fost lansat în decembrie 2013, de atunci continuând să surprindă și să captiveze audiența. Prin melanjul dintre jazz și hip hop și lirismul pieselor, Brain Potion pare să-și fi găsit un loc numai al său în industria muzicală românească, având deja susținerea posturilor de radio de nișă.

Citește mai multe despre Brain Potion
Videoclipuri cu Brain Potion
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE