Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Boyzone - Because

Boyzone aniversează 25 de ani de la formarea trupei cu un album nou și un turneu de adio. Prima piesă devăluită de pe discul ”Thank You and Goodnight” se numește ”Because” și este lansată împreună cu un videoclip în care apare și Ed Sheeran.

La 4 ani de la ultimul material lansat, ”Dublin to Detroit” (2014), trupa irlandeză de băieți Boyzone revine cu un album de adio. Ronan Keating și colegii Keith Duffy, Michael Graham și Shane Lynch ne spun ”Thank You and Goodnight”, acesta fiind chiar titlul noului lor material.

Cea mai nouă piesă extrasă de pe acest LP se numește ”Because” și are un sound pop specific anilor '90. Melodia a fost compusă de Amy Wadge, John Shanks, Ronan Keating și Ed Sheeran.

Pentru videoclip, trupa a colaborat cu Mike Baldwin, care a lucrat în trecut și cu The Vamps și Olly Murs. În clip apar fani ai trupei Boyzone ce cântă refrenul piesei ”Because”, inclusiv Ed Sheeran având o scurtă apariție. Ed și Ronan Keating sunt prieteni de ani buni, fiind invitat chiar la nunta lui Ronan, ce a avut loc în 2015.

Albumul ”Thank You and Goodnight” va fi lansat pe 16 noiembrie, trupa urmând să plece apoi într-un turneu de adio.

Tracklist Boyzone - ”Thank You and Goodnight”:

 1. "Normal Boy"
 2. "Because"
 3. "Love"
 4. "Talk"
 5. "Tongue Tied"
 6. "Talk About Love"
 7. "Loaded Gun"
 8. "You're Criminal"
 9. "The Joke Is on Me"
 10. "Symphony of Hearts"
 11. "Learn to Love Again"
 12. "I Can Dream"

Citește mai multe despre boyzoneEd Sheeran
Videoclipuri cu boyzoneEd Sheeran
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE