Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Boy Epic - Up Down

Boy Epic lansează videoclipul oficial al piesei “Up Down”, o animație emoționantă, inspirată din propria lui poveste de viață

Un artist controversat, Boy Epic nu are nici nume, nici vârstă. Acesta și-a ținut secretă identitatea, a fost recent semnat la Hollywood Records, iar câteva dintre piesele lui sunt inspirate de filme cunoscute precum "50 Shades of Grey" sau "Suicide Squad".

Despre Boy Epic se știe că provine din Dallas și că s-a făcut cunoscut prin intermediul canalului său de Youtube. Are peste 200.000 de abonați, iar interpretarea piesei “Say Something by a Great Big World”, a Christinei Aguilera a adunat aproape 9 milioane de vizualizări.

Și coverul după “Human" a Christinei Perri a fost apreciat de fanii artistului, iar ulterior acesta a cântat alături de cele două voci excepționale la o emisiune radio. Se inspiră din filme celebre și admiră artiști precum Frank Sinatra, Chris Martin (Coldplay) și M83.

Boy Epic a lucrat cu producătorul Cut Down Trees la câteva scurtemetraje ce i-au pus în evidență conceptele din cinematografie și vocea puternică, senzuală cu note dark. Una dintre dorințele artistului este ca videoclipurile lui să fie nominalizate la Sundance Film Festival.

“Vreau ca muzica mea să atingă sufletele oamenilor. Nu datorită timbrului meu vocal sau a versurilor, ci datorită sunetului. Îmi doresc ca oamenii să închidă ochii și să simtă că ascultă un film.” a declarant artistul

Citește mai multe despre Boy Epic
Videoclipuri cu Boy Epic
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE