Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Revelion 2018 la Palatul Parlamentului: Glamour Party cu Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: Boy Epic - Up Down

Boy Epic lansează videoclipul oficial al piesei “Up Down”, o animație emoționantă, inspirată din propria lui poveste de viață

Un artist controversat, Boy Epic nu are nici nume, nici vârstă. Acesta și-a ținut secretă identitatea, a fost recent semnat la Hollywood Records, iar câteva dintre piesele lui sunt inspirate de filme cunoscute precum "50 Shades of Grey" sau "Suicide Squad".

Despre Boy Epic se știe că provine din Dallas și că s-a făcut cunoscut prin intermediul canalului său de Youtube. Are peste 200.000 de abonați, iar interpretarea piesei “Say Something by a Great Big World”, a Christinei Aguilera a adunat aproape 9 milioane de vizualizări.

Și coverul după “Human" a Christinei Perri a fost apreciat de fanii artistului, iar ulterior acesta a cântat alături de cele două voci excepționale la o emisiune radio. Se inspiră din filme celebre și admiră artiști precum Frank Sinatra, Chris Martin (Coldplay) și M83.

Boy Epic a lucrat cu producătorul Cut Down Trees la câteva scurtemetraje ce i-au pus în evidență conceptele din cinematografie și vocea puternică, senzuală cu note dark. Una dintre dorințele artistului este ca videoclipurile lui să fie nominalizate la Sundance Film Festival.

“Vreau ca muzica mea să atingă sufletele oamenilor. Nu datorită timbrului meu vocal sau a versurilor, ci datorită sunetului. Îmi doresc ca oamenii să închidă ochii și să simtă că ascultă un film.” a declarant artistul

Citește mai multe despre Boy Epic
Videoclipuri cu Boy Epic
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE