Urmărește-ne în Social Media

Bosquito - Satelit

Bosquito a lansat videoclipul piesei "Satelit", extrasă de pe albumul "Sus". Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

"Satelit" este interpretată de Bosquito alături de Cvartetul Passione. Membrii cvartetului sunt cunoscuți la nivel internațional, susținând concerte în țări precum Italia, Grecia, Japonia, Turcia, Qatar sau Franța. În plus, activitatea cvartetului a atras atenția multor artiști din întreaga lume, aceștia colaborând cu nume mari ale scenei muzicale mondiale precum Steve Vai, Alessandro Safina, Mariano Castro sau Donella del Monaco.

Piesa "Satelit" a fost compusă de Radu Almășan și se găsește pe albumul "Sus". Materialul a fost înregistrat și mixat de George Nemeznic la "Virtual Art Studio" din București și masterizat de Stephen Marcussen la "Marcussen Mastering" în Los Angeles.

În ceea ce privește videoclipul ce acompaniază melodia, acesta este regizat de Enxhi Rista și editat de Rareș Dima. Producția video este semnată Grivița Studio & Urban Media Consulting.

Fondată de Radu Almășan în Brașov, la începutul anilor 2000, Bosquito a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe de la muzică țigănească, balcanică până la elemente simfonice și de hard rock. În perioada 2002 – 2006 a avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziție în topurile de specialitate din România.

Comentarii