Urmărește-ne în Social Media

Bosquito - Prieteni

Cu o melodie închinată prieteniei adevărate, Bosquito amintește publicului ce presupune o relație bazată pe afecțiune și încredere. Noul videoclip intitulat sugestiv "Prieteni" este regizat de Florin Botea, compoziția și versurile fiind semnate de Radu Almășan.

"Vă prezentăm "Prieteni", noul nostru cântec acompaniat de videoclipul aferent! Sperăm că, în această lume dezinteresată de emoție, fiecare dintre voi se bucură de afecțiunea reală a măcar unui prieten. Voi ce credeți? Se regăsește cineva?", au scris membrii Bosquito pe pagina de Facebook a formației.

Videoclipul "Prieteni" a fost filmat pe parcursul a trei zile, vreme în care băieții au trecut de la răcoarea munților Bucegi la căldura mării din Vama Veche. Clipul este semnat de Florin Botea, cu care Bosquito a mai colaborat pentru clipul piesei "Cand îngerii pleacă".

Trupa va susține în această toamnă un concert special, despre care nu au fost dezvăluite încă foarte multe detalii. Cert este că în curând Bosquito va lansa un nou album și că noutățile muzicale  nu se vor opri aici.

"Declarăm deschis sezonul surprizelor Bosquito! Next: Albumul "Babylon"." - Bosquito 

Componența Bosquito:

  • Radu Almășan - Voce, chitară acustică, chitară electrică, muzicuță
  • Ciprian Pascal - Voce, chitară acustică, chitară electrică, mandolină
  • Austin Jesse Mitchell - Bass, synth, keys
  • Dorin Țapu - Tobe, chitară acustică, chitară electrică, percuție

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Smiley, Horia Brenciu, Vița de Vie cântă la MIEZ Festival 2023

După succesul înregistrat la prima ediție, MIEZ Festival anunță artiștii și trupele ce vor concerta în cele trei zile în care va fi celebrată diversitatea muzicii autohtone. Evenimentul va avea loc la Verde Stop Arena București, în perioada 19-21 mai.

Publicat

pe

Smiley și Horia Brenciu
Smiley și Horia Brenciu │ FOTO: InfoMusic

MIEZ, singurul festival 100% românesc, va aduce pe aceeași scenă unele dintre cele mai apreciate nume din industria românească de divertisment și cultură, într-o serie de show-uri inedite reflectând un mix unic de genuri și stiluri muzicale.

Vineri, 19 mai, publicul se va întâlni cu Vița De Vie, Bosquito și Paulina, organizatorii urmând a anunța invitatul special al serii în cel mai scurt timp. Sâmbătă, pe scena MIEZ Festival vor urca Smiley, Mihai Mărgineanu și Banda, Vunk și byron, iar pentru duminică, 21 mai, sunt anunțați Horia Brenciu, White Mahala, Simion Bogdan Mihai și The Speakers.

Conceput ca un eveniment la intersecția dintre cultură, artă și divertisment, Festivalul MIEZ le propune spectatorilor, pe lângă artiști ce abordează genuri muzicale diferite, și activități inedite din sfera artelor vizuale: ateliere de creație, instalații de artă. Tocmai de aceea, evenimentul se adresează unui public eterogen, cu preocupări și preferințe culturale diverse, din categorii sociale și de vârstă diferite, pe care îl invită să trăiască o experiență autentică și complexă.

"Încă de la bun început ne-am propus să promovăm nu doar artiștii români, ci și formele de expresie culturală care ne definesc ca popor: olăritul, țesutul, arta teatrală etc. De aceea, Festivalul MIEZ exprimă, în esență, <<miezul>> a ceea ce are mai frumos de oferit cultura autohtonă, de la muzică la arte vizuale", a declarat Jiji Lazăr, organizator al evenimentului.

Prima ediție a MIEZ Festival a avut loc în 2022, în Capitală, când, timp de trei zile, au concertat 15 artiști și trupe în fața unui public format din peste 7.000 de persoane. Printre cei care au susținut show-uri live s-au numărat Paraziții, Vama, Șuie Paparude, Damian Drăghici și mulți alții.

Preț bilete MIEZ Festival 2023

Abonamentele se găsesc online, la prețul de 129 lei + taxe. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare