Urmărește-ne în Social Media

Bosquito - Prieteni

Cu o melodie închinată prieteniei adevărate, Bosquito amintește publicului ce presupune o relație bazată pe afecțiune și încredere. Noul videoclip intitulat sugestiv "Prieteni" este regizat de Florin Botea, compoziția și versurile fiind semnate de Radu Almășan.

"Vă prezentăm "Prieteni", noul nostru cântec acompaniat de videoclipul aferent! Sperăm că, în această lume dezinteresată de emoție, fiecare dintre voi se bucură de afecțiunea reală a măcar unui prieten. Voi ce credeți? Se regăsește cineva?", au scris membrii Bosquito pe pagina de Facebook a formației.

Videoclipul "Prieteni" a fost filmat pe parcursul a trei zile, vreme în care băieții au trecut de la răcoarea munților Bucegi la căldura mării din Vama Veche. Clipul este semnat de Florin Botea, cu care Bosquito a mai colaborat pentru clipul piesei "Cand îngerii pleacă".

Trupa va susține în această toamnă un concert special, despre care nu au fost dezvăluite încă foarte multe detalii. Cert este că în curând Bosquito va lansa un nou album și că noutățile muzicale  nu se vor opri aici.

"Declarăm deschis sezonul surprizelor Bosquito! Next: Albumul "Babylon"." - Bosquito 

Componența Bosquito:

  • Radu Almășan - Voce, chitară acustică, chitară electrică, muzicuță
  • Ciprian Pascal - Voce, chitară acustică, chitară electrică, mandolină
  • Austin Jesse Mitchell - Bass, synth, keys
  • Dorin Țapu - Tobe, chitară acustică, chitară electrică, percuție
Comentarii