Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: BØRNS - We Don't Care

BØRNS a lansat videoclipul noului single ”We Don't Care”. Vizualul pare desprins dintr-un film psihedelic inspirat de mișcarea flower power.

”Îmi place să vorbesc simplu și să-i las pe alții să interpreteze piesele în felul lor. Muzica se naște acolo unde găsești și iluziile”, a detaliat BORNS pentru VOGUE, explicând astfel mesajul pieselor sale.

La prima vedere, mesajul piesei "We Don't Care" este destul de evident, mai ales în prezența elementelor psihedelice din videoclip. În final, însă, concluziile vor fi trase de public, așa încât lăsăm muzica lui BØRNS să incite imaginația ascultătorilor.

Noul single se regăsește pe cel de-al doilea album de studio al artistului, „Blue Madonna”. Prin acest disc, BØRNS își dorește să readucă în prezent un anume sound din trecut, care s-a pierdut.

“Sunt anumite nuanțe în muzică care nu cred că-și mai găsesc locul în felul în care oamenii fac muzică acum. Sunt anumite instrumebte care s-au pierdut într-un loc misterios și vreau să le aduc înapoi pe acest album”, a detaliat BØRNS pentru Billboard.

Albumul „Blue Madonna” a fost lansat pe 12 ianuarie. Pe disc este inclus și single-ul „God Save Our Young Blood”, înregistrat în colaborare cu Lana del Rey.

Tracklist „Blue Madonna” - BØRNS:

 1. God Save Our Young Blood
 2. Faded Heart
 3. Sweet Dreams
 4. We Don't Care
 5. Man
 6. Iceberg
 7. Second Night of Summer
 8. I don't Want U Back
 9. Tension (Interlude)
 10. Supernatural
 11. Blue Madonna
 12. Bye-bye Darling

În 2016, BØRNS a cântat pentru prima oară în România. Evenimentul a avut loc la Domeniul Știrbey, Buftea, în cadrul Summer Well Festival 2016.

Citește mai multe despre BØRNS
Videoclipuri cu BØRNS
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE