Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: BØRNS - Faded Heart

BØRNS a lansat videoclipul noului single ”Faded Heart”. Piesa va fi inclusă pe cel de-al doilea album al excentricului artist.

Prin versurile piesei "Faded Heart", BØRNS vorbește despre contrastul dintre viața de pe scenă și rutina zilnică.

“Am realizat după ultimul turneu cât de nebunească e puterea pe care o poate avea cineva atunci când vocea sa ajunge la atâtea persoane. Am simțit puterea asta când am fost pe scenă, o putere pe care n-am mai simțit-o până acum. Și apoi m-am trezit dintr-o dată în patul meu, la finalul turneului, și eram buimac, la modul: <<Woah, chestia asta chiar s-a întâmplat?>>. Acum am o chiuvetă plină de vase nespălate și încerc să-mi țin în viață plantele din apartament...e ca o palmă care te trezește la realitate, într-un fel, așa că "Faded Heart" e despre încercarea mea de a mă împăca cu viața mea și cu mortalitatea“, a detaliat BØRNS pentru Billboard.

Piesa "Faded Heart" va fi inclusă pe cel de-al doilea album de studio al artistului. BØRNS încă lucrează la acest disc, indicând că își dorește să readucă în prezent un anume sound din trecut, care s-a pierdut.

Garrett Borns, aka BØRNS, este un artist aflat la început de carieră. Cu două EP-uri - ”A Dream Between” (2012) și ”Candy” (2014) - și un album lansat în 2015 - ”Dopamine” - tânărul în vârstă de 25 de ani a reușit să se facă remarcat printr-un sound indie-pop cu tentă psihedelică. Prin melancolia ușor dramatică a pieselor sale amintește de Lana Del Rey, cei doi având cu siguranță fani comuni.

Anul trecut, BØRNS a cântat pentru prima oară în România. Evenimentul a avut loc la Domeniul Știrbey, Buftea, în cadrul Summer Well Festival 2016.

Citește mai multe despre BØRNS
Videoclipuri cu BØRNS
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE