Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Andrei - "Aievea" de la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
Profită de promoție: Vezi reducerile din Weekend SuperStars @ eMAG!

Videoclip oficial: BØRNS - American Money

BØRNS a lansat videoclipul noului single ”American Money”. Piesa este extrasă de pe albumul de debut al artistului american, “Dopamine”.

Garrett Borns aka BØRNS este un artist aflat la început de carieră. Cu două EP-uri - ”A Dream Between” (2012) și ”Candy” (2014) - și un album lansat în 2015 - ”Dopamine” - tânărul în vârstă de 24 de ani a reușit să se facă remarcat printr-un sound indie-pop cu tentă psihedelică. Prin melancolia ușor dramatică a pieselor sale amintește de Lana Del Rey, cei doi având cu siguranță fani comuni.

În prezent, BØRNS promovează albumul Dopamine, care a debutat pe poziția a 2-a în topurile US Alternative și US Rock. Recent, artistul a lansat un video pentru piesa ”American Money”. Single-ul este compus de BØRNS, la fel ca toate celelalte melodii de pe abum.

Tracklist ”Dopamine” - BØRNS:

 1. 10,000 Emerald Pools
 2. Dug My Heart
 3. Electric Love
 4. American Money
 5. The Emotion
 6. Holy Ghost
 7. Broke
 8. Clouds
 9. Dopamine
 10. Overnight Sensation
 11. Fool

BØRNS a concertat anul acesta pentru prima oară în România. Artistul a cântat la Domeniul Știrbey, Buftea, în cadrul Summer Well Festival 2016.

Citește mai multe despre BØRNS
Videoclipuri cu BØRNS
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE