Urmărește-ne în Social Media

Bon Jovi - Unbroken

Bon Jovi aduce un omagiu veteranilor de război lansând videoclipul emoționantei balade "Unbroken". Melodia a fost compusă pentru documentarul "To Be Of Service" și va fi inclusă pe viitorul album al formației.

Așa cum anunța în luna august, Bon Jovi își va îndrepta atenția în perioada următoare spre tematici sociale și politice. Piesa ce deschide această serie de compoziții inspirate de realități apăsătoare se numește "Unbroken" și a fost scrisă de Jon Bon Jovi și coprodusă de John Shanks.

"Am scris piesa "Unbroken" pentru un film intitulat "To Be Of Service". Este vorba despre soldații care se întorc din război și care se confruntă cu stres post traumatic. Va fi totodată inclusă pe viitorul nostru album, "Bon Jovi 2020", care va fi lansat în primăvară. Sper să vă placă", a declarat Bon Jovi.

Pentru următoarele 12 luni, Bon Jovi și Island Records vor direcționa toți banii obținuti din streamingul acestei piese către Patriotic Service Dog Foundation.

Filmul documentar "To Be of Service" este regizat de Josh Aronson („Sound and Fury”) și analizează relația profundă dintre câinii însoțitori și veteranii războaielor din Afganistan, Irak și Vietnam. Filmul va fi lansat pe Netflix de Ziua Veteranilor, pe 11 noiembrie.

"Am scris niște piese care sunt foarte diferite de ce ați auzit până acum"

Piesa "Unbroken"  va fi inclusă și pe viitorul album al trupei Bon Jovi, un material ce vine în întâmpinarea alegerilor prezidențiale din America. Dacă până acum versurile trupei reflectau ceea ce se întâmpla în interior, pe plan emoțional, noile piese vor fi o reflexie a ceea ce se petrece în exterior.

"Cred că sunt foarte încântat de rezultat. Am scris niște piese care sunt foarte diferite de ce ați auzit până acum. Nu vă așteptați la melodii de genul "[You Give Love a] Bad Name". Acesta este un album de conștientizare socială," a detaliat Jon Bon Jovi.

Bon Jovi a revenit anul acesta la București, la 8 ani de la primul său concert în România. Evenimentul a avut loc pe 21 iulie, în Piața Constituției, și a făcut parte din turneul de promovare "This House Is Not For Sale". La concert au participat peste 50.000 de oameni.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Trupa Bon Jovi lansează o ediție specială a jocului Monopoly - VIDEO

Bon Jovi împlinește 40 de ani de activitate și cu această ocazie lansează o ediție de colecție a popularului joc de societate Monopoly, prezentând momente importante din cariera rockerilor. Află cât costă și de unde îl poți achiziționa.

Publicat

pe

Concert Bon Jovi pe 21 iulie 2019 în Piața Constituției din București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Bon Jovi a gândit o ediție personalizată a jocului Monopoly care prezintă cariera trupei, printre care miile de concerte susținute în peste 50 de țări, pentru peste 35 de milioane de fani. De la începuturile din Asbury Park până la spectacolele sold-out în orașe din întreaga lume, fanii le pot deține pe toate cu noul joc.

Monopoly Bon Jovi include șase jetoane de colecție - simbolul trupei în formă de inimă și cuțit, zâmbetul din "Have a Nice Day", medalionul "Slippery When Wet", harta New Jersey, statul natal al trupei, Forever Logo și chitara acustică a lui Jon Bon Jovi.

Jocul costă 49,99 de dolari și poate fi comandat pe site-ul oficial al trupei.

Admiratorii Bon Jovi pot sărbători, de asemenea, aniversarea trupei cu un calendar pentru 2024, care conține peste 50 de imagini rare și o poster care înglobează momentele importante din cariera de patru decenii a formației americane.

În luna februarie a acestui an, membrii Bon Jovi au mai bifat o reușită pe lista lor. Videoclipul piesei "Livin' On A Prayer" a depășit un miliard de vizualizări pe YouTube. Materialul a fost regizat de Wayne Isham și filmat pe 17 septembrie 1986, la Grand Olympic Auditorium din Los Angeles. În ceea ce privește melodia, ea este extrasă de pe albumul "Slippery When Wet" și a dominat topul Billboard Hot 100 timp de patru săptămâni consecutive în februarie și martie 1987.

Citește în continuare