Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Videoclip oficial: Bon Jovi - Unbroken

Bon Jovi aduce un omagiu veteranilor de război lansând videoclipul emoționantei balade "Unbroken". Melodia a fost compusă pentru documentarul "To Be Of Service" și va fi inclusă pe viitorul album al formației.

Așa cum anunța în luna august, Bon Jovi își va îndrepta atenția în perioada următoare spre tematici sociale și politice. Piesa ce deschide această serie de compoziții inspirate de realități apăsătoare se numește "Unbroken" și a fost scrisă de Jon Bon Jovi și coprodusă de John Shanks.

"Am scris piesa "Unbroken" pentru un film intitulat "To Be Of Service". Este vorba despre soldații care se întorc din război și care se confruntă cu stres post traumatic. Va fi totodată inclusă pe viitorul nostru album, "Bon Jovi 2020", care va fi lansat în primăvară. Sper să vă placă", a declarat Bon Jovi.

Pentru următoarele 12 luni, Bon Jovi și Island Records vor direcționa toți banii obținuti din streamingul acestei piese către Patriotic Service Dog Foundation.

Filmul documentar "To Be of Service" este regizat de Josh Aronson („Sound and Fury”) și analizează relația profundă dintre câinii însoțitori și veteranii războaielor din Afganistan, Irak și Vietnam. Filmul va fi lansat pe Netflix de Ziua Veteranilor, pe 11 noiembrie.

"Am scris niște piese care sunt foarte diferite de ce ați auzit până acum"

Piesa "Unbroken"  va fi inclusă și pe viitorul album al trupei Bon Jovi, un material ce vine în întâmpinarea alegerilor prezidențiale din America. Dacă până acum versurile trupei reflectau ceea ce se întâmpla în interior, pe plan emoțional, noile piese vor fi o reflexie a ceea ce se petrece în exterior.

"Cred că sunt foarte încântat de rezultat. Am scris niște piese care sunt foarte diferite de ce ați auzit până acum. Nu vă așteptați la melodii de genul "[You Give Love a] Bad Name". Acesta este un album de conștientizare socială," a detaliat Jon Bon Jovi.

Bon Jovi a revenit anul acesta la București, la 8 ani de la primul său concert în România. Evenimentul a avut loc pe 21 iulie, în Piața Constituției, și a făcut parte din turneul de promovare "This House Is Not For Sale". La concert au participat peste 50.000 de oameni.

Citește mai multe despre Bon Jovi
Videoclipuri cu Bon Jovi
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE