Urmărește-ne în Social Media

Bon Jovi - Limitless

Bon Jovi a lansat "Limitless", cel mai nou single de pe viitorul album. Este un track optimist şi plin de energie, animat de un bas intens, iar Bon Jovi abordează un wall of sound plăcut auzului. Aminteşte de U2 acest single, care primeşte un videoclip despre "capcana urbană" a rutinei şi blazării. Îl puteţi urmări în articol.

"Limitless" sună a U2 la refren, a Nickelback în unele porţiuni, dar chitara şi vocea sunt Bon Jovi pur. Videoclipul prezintă un tânăr şi o tânără sclavi ai societăţii moderne, prinse în angrenajul infinit al repetititei. Cei doi evadează din "Matrix" şi încep să fugă pe străzile New York-ului. Bon Jovi cântă despre faptul că uneori trebuie să îţi asumi riscuri, alături de o persoană specială într-o seară specială. "Viaţa este nelimitată", un fel de YOLO cântat de o persoană mai matură şi cu o abordare rock ritmată.

Noua piesă prefaţează albumul cel nou al lui Bon Jovi, intitulat "Bon Jovi: 2020". Noul disc va sosi pe 15 mai pe CD, vinil şi prin platformele de streaming digital. Bon Jovi a lansat ultimul material discografic în 2016, "This House Is Not for Sale" fiind bine primit de fani şi critici. Probabil v-aţi dat seama atât din titlul albumului, cât şi din copertă,că este o aluzie la alegerile din SUA, cele prezidenţiale care au loc în acest an.

Steagul american se reflectă în ochelarii de soare ai lui Jon Bon Jovi pe copertă, în vreme ce artistul e pe gânduri cu privire la viitor. Pe viitorul material starul rock a promis că va aborda teme precum controlul armelor, problemele veteranilor de război, însemnătatea familiei, pierderea şi dragostea. La începutul lunii Bon Jovi a lansat o variantă instrumentală a piesei "Limitless", încurajând fanii să cânte pe ea. Câştigătorii provocării au şansa de a apărea cu trupa pe scenă.

Jon vă apărea la un eveniment special pe 28 februarie, o întâlnire cu membrii corului jocurilor Invictus. Acolo se va afla Prinţul Harry, iar muzicianul de 57 de ani va interpreta single-ul din 2019, "Unbroken". Bon Jovi a anunţat luna trecută un turneu alături de Bryan Adams.

În 2019 artistul ne-a vizitat alături de trupa sa, Bucureştiul fiind ultima oprire din Europa a turneului "This House Is Not For Sale".

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Trupa Bon Jovi lansează o ediție specială a jocului Monopoly - VIDEO

Bon Jovi împlinește 40 de ani de activitate și cu această ocazie lansează o ediție de colecție a popularului joc de societate Monopoly, prezentând momente importante din cariera rockerilor. Află cât costă și de unde îl poți achiziționa.

Publicat

pe

Concert Bon Jovi pe 21 iulie 2019 în Piața Constituției din București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Bon Jovi a gândit o ediție personalizată a jocului Monopoly care prezintă cariera trupei, printre care miile de concerte susținute în peste 50 de țări, pentru peste 35 de milioane de fani. De la începuturile din Asbury Park până la spectacolele sold-out în orașe din întreaga lume, fanii le pot deține pe toate cu noul joc.

Monopoly Bon Jovi include șase jetoane de colecție - simbolul trupei în formă de inimă și cuțit, zâmbetul din "Have a Nice Day", medalionul "Slippery When Wet", harta New Jersey, statul natal al trupei, Forever Logo și chitara acustică a lui Jon Bon Jovi.

Jocul costă 49,99 de dolari și poate fi comandat pe site-ul oficial al trupei.

Admiratorii Bon Jovi pot sărbători, de asemenea, aniversarea trupei cu un calendar pentru 2024, care conține peste 50 de imagini rare și o poster care înglobează momentele importante din cariera de patru decenii a formației americane.

În luna februarie a acestui an, membrii Bon Jovi au mai bifat o reușită pe lista lor. Videoclipul piesei "Livin' On A Prayer" a depășit un miliard de vizualizări pe YouTube. Materialul a fost regizat de Wayne Isham și filmat pe 17 septembrie 1986, la Grand Olympic Auditorium din Los Angeles. În ceea ce privește melodia, ea este extrasă de pe albumul "Slippery When Wet" și a dominat topul Billboard Hot 100 timp de patru săptămâni consecutive în februarie și martie 1987.

Citește în continuare