Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Videoclip oficial: Bon Jovi - Limitless

Bon Jovi a lansat "Limitless", cel mai nou single de pe viitorul album. Este un track optimist şi plin de energie, animat de un bas intens, iar Bon Jovi abordează un wall of sound plăcut auzului. Aminteşte de U2 acest single, care primeşte un videoclip despre "capcana urbană" a rutinei şi blazării. Îl puteţi urmări în articol.

"Limitless" sună a U2 la refren, a Nickelback în unele porţiuni, dar chitara şi vocea sunt Bon Jovi pur. Videoclipul prezintă un tânăr şi o tânără sclavi ai societăţii moderne, prinse în angrenajul infinit al repetititei. Cei doi evadează din "Matrix" şi încep să fugă pe străzile New York-ului. Bon Jovi cântă despre faptul că uneori trebuie să îţi asumi riscuri, alături de o persoană specială într-o seară specială. "Viaţa este nelimitată", un fel de YOLO cântat de o persoană mai matură şi cu o abordare rock ritmată.

Noua piesă prefaţează albumul cel nou al lui Bon Jovi, intitulat "Bon Jovi: 2020". Noul disc va sosi pe 15 mai pe CD, vinil şi prin platformele de streaming digital. Bon Jovi a lansat ultimul material discografic în 2016, "This House Is Not for Sale" fiind bine primit de fani şi critici. Probabil v-aţi dat seama atât din titlul albumului, cât şi din copertă,că este o aluzie la alegerile din SUA, cele prezidenţiale care au loc în acest an.

Steagul american se reflectă în ochelarii de soare ai lui Jon Bon Jovi pe copertă, în vreme ce artistul e pe gânduri cu privire la viitor. Pe viitorul material starul rock a promis că va aborda teme precum controlul armelor, problemele veteranilor de război, însemnătatea familiei, pierderea şi dragostea. La începutul lunii Bon Jovi a lansat o variantă instrumentală a piesei "Limitless", încurajând fanii să cânte pe ea. Câştigătorii provocării au şansa de a apărea cu trupa pe scenă.

Jon vă apărea la un eveniment special pe 28 februarie, o întâlnire cu membrii corului jocurilor Invictus. Acolo se va afla Prinţul Harry, iar muzicianul de 57 de ani va interpreta single-ul din 2019, "Unbroken". Bon Jovi a anunţat luna trecută un turneu alături de Bryan Adams.

În 2019 artistul ne-a vizitat alături de trupa sa, Bucureştiul fiind ultima oprire din Europa a turneului "This House Is Not For Sale".

Citește mai multe despre Bon Jovi
Videoclipuri cu Bon Jovi
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE