Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Bon Jovi - This House Is Not For Sale

Bon Jovi a lansat mult așteptatul videoclip pentru single-ul „This House Is Not For Sale”. Piesa este extrasă de pe albumul cu același nume.

Al 14-lea album al trupei, „This House Is Not For Sale”, va fi lansat anul acesta, pe 21 octombrie. În videoclip, Jon Bon Jovi conduce nostalgic prin vechiul său cartier din New Jersey. Trece pe lângă case care îi stârnesc amintiri și care acum sunt de vânzare. În noul video, solistul apare alături de ceilalți membrii ai trupei David Bryan, Tico Torres, Hugh McDonald și Phil X.

„This House Is Not For Sale” a fost produsă de John Shanks. Noul album a fost înregistrat fără Richie Sambora, acesta fiind înlocuit de Phil X.  Cel de-al 14-lea disc de studio din cariera trupei va apărea pe piață în această toamnă, sub egida Island Records. Anterior acestui proaspăt contract semnat cu Island, muzica trupei Bon Jovi a fost promovată de Mercury Records, de care formația s-a desprins lansând un ultim album - „Burning Bridges”. Discul a fost înregistrat de formație pentru a îndeplini o ultimă obligație contractuală față de Mercury, înainte de a rupe o colaborare ce a durat nu mai puțin de 32 de ani.

Citește mai multe despre Bon Jovi
Videoclipuri cu Bon Jovi
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE