Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Bon Jovi - This House Is Not For Sale

Bon Jovi a lansat mult așteptatul videoclip pentru single-ul „This House Is Not For Sale”. Piesa este extrasă de pe albumul cu același nume.

Al 14-lea album al trupei, „This House Is Not For Sale”, va fi lansat anul acesta, pe 21 octombrie. În videoclip, Jon Bon Jovi conduce nostalgic prin vechiul său cartier din New Jersey. Trece pe lângă case care îi stârnesc amintiri și care acum sunt de vânzare. În noul video, solistul apare alături de ceilalți membrii ai trupei David Bryan, Tico Torres, Hugh McDonald și Phil X.

„This House Is Not For Sale” a fost produsă de John Shanks. Noul album a fost înregistrat fără Richie Sambora, acesta fiind înlocuit de Phil X.  Cel de-al 14-lea disc de studio din cariera trupei va apărea pe piață în această toamnă, sub egida Island Records. Anterior acestui proaspăt contract semnat cu Island, muzica trupei Bon Jovi a fost promovată de Mercury Records, de care formația s-a desprins lansând un ultim album - „Burning Bridges”. Discul a fost înregistrat de formație pentru a îndeplini o ultimă obligație contractuală față de Mercury, înainte de a rupe o colaborare ce a durat nu mai puțin de 32 de ani.

Citește mai multe despre Bon Jovi
Videoclipuri cu Bon Jovi
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE