Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Boier Bibescu feat. Sonny Flame - Batman și Superman

În ton cu premierele cinematografice, Boier Bibescu lansează "Batman și Superman", o piesă veselă, realizată în colaborare cu Sonny Flame.
Urmărește-ne pe

Cu numeroase ipostaze amuzante, videoclipul "Batman și Superman", regizat de Boier Bibescu si Stella, pare mai curând o comedie în care protagoniști sunt chiar cei doi artiști, iar invitatul surpriză este băiețelul lui Boier Bibescu, Lucas.

"E un proiect de suflet pentru mine, mai ales că este și pe Boier JR. în clip, iar single-ul e în colaborare cu Sonny Flame, implicându-se de asemenea la text și Bibanu MixXl. În videoclip sunt tot felul de scenarii hazlii, sper să nu le repet și în viața reală când va mai crește Lucas ", mărturisește Boier Bibescu.

Boier Bibescu este în rolul protagonistului chinuit în acest videoclip, iar Sonny Flame interpretează mai multe roluri, printre care un polițist și un mecanic auto. "Batman și Superman" vine la scurt timp după ce artistul a lansat piesa "Povestea ei" și single-ul "Pare Ușor" alături de Sarmalele Reci.

Citește mai multe despre Boier BibescuSonny Flame
Videoclipuri cu Boier BibescuSonny Flame
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE