Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Boier Bibescu feat. Sonny Flame - Batman și Superman

În ton cu premierele cinematografice, Boier Bibescu lansează "Batman și Superman", o piesă veselă, realizată în colaborare cu Sonny Flame.

Cu numeroase ipostaze amuzante, videoclipul "Batman și Superman", regizat de Boier Bibescu si Stella, pare mai curând o comedie în care protagoniști sunt chiar cei doi artiști, iar invitatul surpriză este băiețelul lui Boier Bibescu, Lucas.

"E un proiect de suflet pentru mine, mai ales că este și pe Boier JR. în clip, iar single-ul e în colaborare cu Sonny Flame, implicându-se de asemenea la text și Bibanu MixXl. În videoclip sunt tot felul de scenarii hazlii, sper să nu le repet și în viața reală când va mai crește Lucas ", mărturisește Boier Bibescu.

Boier Bibescu este în rolul protagonistului chinuit în acest videoclip, iar Sonny Flame interpretează mai multe roluri, printre care un polițist și un mecanic auto. "Batman și Superman" vine la scurt timp după ce artistul a lansat piesa "Povestea ei" și single-ul "Pare Ușor" alături de Sarmalele Reci.

Citește mai multe despre Boier BibescuSonny Flame
Videoclipuri cu Boier BibescuSonny Flame
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE