Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Boier Bibescu şi The dAdA - OK

Inspirat din viaţa de zi cu zi, în care un "ok" poate însemna uneori "bine, bine", dar alteori poate fi traducerea pentru "las-o aşa", Boier Bibescu lansează alături de băieţii de la The dAdA o piesă veselă şi motivaţională, care ne îndeamnă să vedem partea pozitivă a lucrurilor.

“Prima dată am compus refrenul, iar celelalte versuri au venit în urma experienţelor mele, atât cele bune, cât şi cele rele.  Cu băieţii de la The dAdA am colaborat pentru prima dată acum trei ani, când le-am remixat piesa “Ne doare la”. A venit momentul să facem şi o piesă împreună, care ne reprezintă pe toţi”, spune Boier Bibescu.

“De când am văzut versurile, am ştiut că piesa ni se potriveşte, ne-a plăcut pe loc. La clip a fost mare caterincă, am râs mult, mai ales că am avut în jurul nostru si mulţi actori de comedie. A fost relaxant, distractiv şi am avut un vibe bun, se vede asta şi în clip”, au adăugat băieții de la The dAdA.

Pentru producţia piesei, artistul a colaborat cu Alex Mataev, iar regia videoclipului este semnată chiar de artist, alături de Stella. Dintr-un clip colorat, plin de energie, precum "OK", nu avea cum să lipsească gaşca lor de prieteni, aşa că artiştii i-au invitat pe platoul de filmare şi s-au pus pe distracţie. Printre protagonişti se regăsesc astfel Simona Nae, Natanticu, Alex Mataev, Stella, Andrei Chermeleu, Tamy, Cristi Martin şi mulţi alţii.

Boier Bibescu s-a lansat acum câţiva ani sub aripa lui Smiley şi Don Baxter, care sunt şi "naşii" onorifici ai numelui lui de scenă. Artistul a stat în spatele multor producţii de succes din muzica românescă precum “E marfă Tare” (Alex Velea), “I want cha” (Xonia & J. Balvin), “Arată-le la toţi” (Cabron), “A ta” (Corina), “Stinge lumina” (Ruby), “La muncă e nasol” (Puya) etc.

Citește mai multe despre Boier BibescuThe dAdA
Videoclipuri cu Boier BibescuThe dAdA
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE