Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Boier Bibescu feat. Sarmalele Reci - Pare ușor

Boier Bibescu a colaborat cu Sarmalele Reci și JO pentru noul single ”Pare ușor”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Richard Stan & Claudiu Stan, în care rolurile principale sunt interpretate de actorii Vlad Furtună și Codrin Boldea.

“Mi-am dorit mult o piesă cu Sarmalele Reci și am tras vocile cu ei de acum trei ani. A venit momentul să lansez o piesă cu mesaj, care mă caracterizează în pragul maturității în care mă aflu în prezent. Pentru mine sunt foarte importanți cei 7 ani de acasă și perseverentă joacă, de asemenea, un rol important în evoluția unei persoane. Totul <>, dar fiecare dintre noi știe cât efort depune pentru realizarea unor lucruri”.

“Colaborarea cu Boier Bibescu este una specială. A fost interesant că ne-am întâlnit atât în idei, cât și în abordarea acestei piese, care cu siguranță va fi un mare succes. Sperăm ca fanii ambilor artiști să găsească o bucurie în această nouă piesă și colaborare”, a declarat Zoltan Andras de la Sarmalele Reci.

Videoclipul este regizat de Richard Stan & Claudiu Stan, iar personajele principale sunt 2 actori de teatru și film: Vlad Furtună, cel care joacă rolul copilului neajutorat și Codrin Boldea, copilul devenit adult.

Nu doar colaborarea este inedită, ci și mesajul piesei, care scoate în evidență faptul că în fiecare dintre noi există bunătate, iar datoria noastră este să o scoatem la suprafață și să fim mai umani unii cu alții. Ideii lui Boier Bibescu s-au alăturat și alți artiști români, precum Alex Velea, Jo, Rashid, Alina Eremia, Criss Blaziny, Alex Mataev și mulți alții, prin postări pe rețelele de socializare și fotografii cu mesajul #PareUșor.

Citește mai multe despre Boier BibescuJo (Ioana Anuța)Sarmalele Reci
Videoclipuri cu Boier BibescuJo (Ioana Anuța)Sarmalele Reci
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE