Urmărește-ne în Social Media

Bogdan Ioan - Friday Mood

Bogdan Ioan a lansat "Friday Mood", prima sa piesă în limba engleză. Melodia este însoțită de un videoclip plin de culoare, ce ne trezește nostalgia zilelor de vară petrecute distrându-ne pe plajă sau explorând locuri noi.

"Friday Mood" este compusă de Magic Juice, iar versurile sunt scrise de Iuliana Pușchilă, producția piesei fiind realizată de Magic Juice și Tides Audio. Videoclipul, regizat de Silviu Mîndroc, îl surprinde pe Bogdan Ioan în două ipostaze diferite. Pe de o parte, acesta este înfățișat într-o cameră întunecată, unde luminile multicolore ale globului disco îi evidențiază mișcările de dans, iar, pe de cealaltă parte, Bogdan Ioan este însoțit de o frumoasă domnișoară în pași de dans sincron de la mare la munte, ilustrând perfect acel "good mood".

"<<Friday Mood>> este despre deconectarea de la rutina zilnică. Împreună cu producătorul piesei, Magic Juice, am vrut sa creăm o piesă cu un mesaj simplu, care să transmită o stare de bine, să te facă să uiți de orice grijă. Indiferent de vârstă, sex, de câte probleme ai, indiferent de ce muzică asculți în general, atunci când asculți <<Friday Mood>>, nu ai cum să nu începi să dansezi și să nu fredonezi și tu refrenul", a declarat Bogdan Ioan.

Bogdan Ioan este un cântăreț român, fiind câștigătorul ediției din 2018 a concursului Vocea României. Bogdan a ajuns viral pe internet cu prima sa apariție în concurs. Cover-ul său al piesei "Earth Song" a acumulat peste 44 de milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent. Interpretarea a intrat în topul global The Voice Top 10 acts.

Comentarii