Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Bobo - Te iubesc

Bobo Burlăcianu ne propune o pauză de la piesele de iubire siropoase lansând o melodie de dragoste mai altfel. Noul său cântec se numește ”Te iubesc” și este o declarație curajoasă, spusă cu patos.

Scris în stilul umoristic specific trupei Fără Zahăr, noul cântec al lui Bobo Burlăcianu este versiunea pragmatică a pieselor de dragoste adesea fanteziste, în care băiatul îi promite fetei soarele și luna.

”Am făcut un cântec de dragoste. L-am numit ”Te iubesc”. Sper să vă placă”, a transmis Bobo, invitând publicul să-i asculte piesa.

Pe modelul pildei din povestea ”Sarea în bucate” a lui Petre Ispirescu, Bobo ne vorbește despre iubire găsind niște metafore ceva mai pământești decât cele folosite în mod uzual în piesele de dragoste.

”Cum iubește pe copac toporu’
Și gheața congelatoru’
Cum iubește vaca iarba
Te iubesc, lua-m-ar naiba”, spune Bobo în noul său cântec.

Anterior acestei melodii, Bobo a lansat cu Fără Zahăr piesa ”Kilobita mea”, ce ni-l prezintă dintr-o altă perspectivă pe adesea neînțelesul programator: ”De fapt sunt doar un tip normal / Cu intelect fenomenal...”.

Când nu cântă cu Bobi Dumitraș în Fără Zahăr, Bobo alocă timp și proiectului The Bread Pits. Aici îi are colegi pe Alex de la Fără Zahăr și pe Vladimir Ivanov. Cel mai recent single lansat în formula The Bread Pits se numește ”Ajută-mă”.

Citește mai multe despre Bobo Burlăcianu
Videoclipuri cu Bobo Burlăcianu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE