Urmărește-ne în Social Media

Bobo - Te iubesc

Bobo Burlăcianu ne propune o pauză de la piesele de iubire siropoase lansând o melodie de dragoste mai altfel. Noul său cântec se numește ”Te iubesc” și este o declarație curajoasă, spusă cu patos.

Scris în stilul umoristic specific trupei Fără Zahăr, noul cântec al lui Bobo Burlăcianu este versiunea pragmatică a pieselor de dragoste adesea fanteziste, în care băiatul îi promite fetei soarele și luna.

”Am făcut un cântec de dragoste. L-am numit ”Te iubesc”. Sper să vă placă”, a transmis Bobo, invitând publicul să-i asculte piesa.

Pe modelul pildei din povestea ”Sarea în bucate” a lui Petre Ispirescu, Bobo ne vorbește despre iubire găsind niște metafore ceva mai pământești decât cele folosite în mod uzual în piesele de dragoste.

”Cum iubește pe copac toporu’
Și gheața congelatoru’
Cum iubește vaca iarba
Te iubesc, lua-m-ar naiba”, spune Bobo în noul său cântec.

Anterior acestei melodii, Bobo a lansat cu Fără Zahăr piesa ”Kilobita mea”, ce ni-l prezintă dintr-o altă perspectivă pe adesea neînțelesul programator: ”De fapt sunt doar un tip normal / Cu intelect fenomenal...”.

Când nu cântă cu Bobi Dumitraș în Fără Zahăr, Bobo alocă timp și proiectului The Bread Pits. Aici îi are colegi pe Alex de la Fără Zahăr și pe Vladimir Ivanov. Cel mai recent single lansat în formula The Bread Pits se numește ”Ajută-mă”.

PUBLICITATE
Comentarii