Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Bob Sinclar - Someone Who Needs Me

Bob Sinclar a lansat videoclipul noului single ”Someone Who Needs Me”. Vizualul este regizat de Thibault Debaveye și prezintă un cuplu ce își exprimă bucuria de a fi împreună dansând cu dezinvoltură pe străzi în lenjerie intimă.
Urmărește-ne pe

DJ-ul și producătorul francez Bob Sinclar începe sezonul de vară cu o piesă electrizantă, perfectă pentru playlistul de vacanță. Noul single se numește ”Someone Who Needs Me” și este acompaniat de un videoclip ce amplifică starea de euforie exprimată prin versuri și lina melodică.

Deși protagoniștii clipului apar în lenjerie intimă, videoclipul menține sexualitatea la nivel de sugestie, povestea prezentată fiind cu mult mai cuminte decât alte clipuri din industria muzicii pop. Ideea generală transmisă prin clipul ”Someone Who Needs Me” este aceea de bucurie de a fi într-o relație cu persoana potrivită.

Bob Sinclar este unul dintre cei mai apreciați producători francezi. Asimilând în muzica sa influențe din aproape toate genurile muzicale, de la pop la jazz, reggae și rock, Sinclar mărturisește că stilul său muzical ar putea fi rezumat prin această descriere: ”pace, iubire și ritmuri de house”. Sinclar este cunoscut în special pentru hiturile "Love Generation" (with Gary Pine), "World, Hold On" (with Steve Edwards), ”Rock This Party” (Everybody dance now) (feat. Dollarman & Big Ali & Makedah) și ”Sound of Freedom”.

Citește mai multe despre Bob Sinclar
Videoclipuri cu Bob Sinclar
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE