Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Bob Sinclar - Someone Who Needs Me

Bob Sinclar a lansat videoclipul noului single ”Someone Who Needs Me”. Vizualul este regizat de Thibault Debaveye și prezintă un cuplu ce își exprimă bucuria de a fi împreună dansând cu dezinvoltură pe străzi în lenjerie intimă.

DJ-ul și producătorul francez Bob Sinclar începe sezonul de vară cu o piesă electrizantă, perfectă pentru playlistul de vacanță. Noul single se numește ”Someone Who Needs Me” și este acompaniat de un videoclip ce amplifică starea de euforie exprimată prin versuri și lina melodică.

Deși protagoniștii clipului apar în lenjerie intimă, videoclipul menține sexualitatea la nivel de sugestie, povestea prezentată fiind cu mult mai cuminte decât alte clipuri din industria muzicii pop. Ideea generală transmisă prin clipul ”Someone Who Needs Me” este aceea de bucurie de a fi într-o relație cu persoana potrivită.

Bob Sinclar este unul dintre cei mai apreciați producători francezi. Asimilând în muzica sa influențe din aproape toate genurile muzicale, de la pop la jazz, reggae și rock, Sinclar mărturisește că stilul său muzical ar putea fi rezumat prin această descriere: ”pace, iubire și ritmuri de house”. Sinclar este cunoscut în special pentru hiturile "Love Generation" (with Gary Pine), "World, Hold On" (with Steve Edwards), ”Rock This Party” (Everybody dance now) (feat. Dollarman & Big Ali & Makedah) și ”Sound of Freedom”.

Citește mai multe despre Bob Sinclar
Videoclipuri cu Bob Sinclar
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE