Urmărește-ne în Social Media

Bob Sinclar feat. Akon - Til The Sun Rise Up

Bob Sinclair a revenit cu un hit de vară, "Til the Sun Rise Up", care ne aminteşte că deşi calendaristic e toamnă soarele încă străluceşte. Piesa este o colaborare cu cântăreţul R&B Akon şi primeşte un videoclip pe bază de plimbări pe plajă şi petreceri în club.

Producătorul de muzică house Bob Sinclair a dat lovitura cu melodia "Love Generation" cu mai bine de un deceniu în urmă. "Til the Sun Rise Up" este o combinaţie de chitară acustică, sample-uri de tobe, inclusiv acustice şi vocea cu autotune a lui Akon. Înainte de debutul oficial al acestui single, el şi-a făcut apariţia pe platanele din celebrul club Pacha din Ibiza.

Acolo Bob Sinclair este rezident de ceva vreme, organizând petrecerile "Paris by Night". DJ-ul a avut următoarele de spus despre această creaţie:

Sunt foarte mândru de această melodie nouă, pentru că am realizat-o împreună cu unul dintre cântăreţii mei preferaţi, Akon. Acesta a oferit instrumentalului un vibe uimitor. Este un disc pur Bob Sinclair, plin de putere şi de emoţii în tobe şi armonii.

Pe Akon l-am cunoscut mulţumită unui prieten în comun şi a fost foarte simplu să lucrez cu el. Am înregistrat via Skype, el în studioul său din Los Angeles şi eu în studioul meu.

În clipul "Til the Sun Rise Up" o vedem pe o domnişoară fotomodel care se plimbă pe plajă într-o ţinută sumară, amintindu-şi de petrecerea din club de cu o seară înainte. Imaginile sunt intercalate cu secvenţe cu Bob Sinclair mergând cu ATV-ul sau mixând în club. În decoruri tropicale tânăra se plimbă de la răsărit până la apus, când e momentul pentru pregătirea de party.

Atunci îl vedem pe Bob Sinclair echipat de concert, împreună cu echipa sa de entertaineri. Celebrul DJ concurează cu David Guetta la titlul de "cel mai popular disc jockey francez", ambii activând din anii 80.

Comentarii