BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: Bob Sinclar feat. Akon - Til The Sun Rise Up

Bob Sinclair a revenit cu un hit de vară, "Til the Sun Rise Up", care ne aminteşte că deşi calendaristic e toamnă soarele încă străluceşte. Piesa este o colaborare cu cântăreţul R&B Akon şi primeşte un videoclip pe bază de plimbări pe plajă şi petreceri în club.

Producătorul de muzică house Bob Sinclair a dat lovitura cu melodia "Love Generation" cu mai bine de un deceniu în urmă. "Til the Sun Rise Up" este o combinaţie de chitară acustică, sample-uri de tobe, inclusiv acustice şi vocea cu autotune a lui Akon. Înainte de debutul oficial al acestui single, el şi-a făcut apariţia pe platanele din celebrul club Pacha din Ibiza.

Acolo Bob Sinclair este rezident de ceva vreme, organizând petrecerile "Paris by Night". DJ-ul a avut următoarele de spus despre această creaţie:

Sunt foarte mândru de această melodie nouă, pentru că am realizat-o împreună cu unul dintre cântăreţii mei preferaţi, Akon. Acesta a oferit instrumentalului un vibe uimitor. Este un disc pur Bob Sinclair, plin de putere şi de emoţii în tobe şi armonii.

Pe Akon l-am cunoscut mulţumită unui prieten în comun şi a fost foarte simplu să lucrez cu el. Am înregistrat via Skype, el în studioul său din Los Angeles şi eu în studioul meu.

În clipul "Til the Sun Rise Up" o vedem pe o domnişoară fotomodel care se plimbă pe plajă într-o ţinută sumară, amintindu-şi de petrecerea din club de cu o seară înainte. Imaginile sunt intercalate cu secvenţe cu Bob Sinclair mergând cu ATV-ul sau mixând în club. În decoruri tropicale tânăra se plimbă de la răsărit până la apus, când e momentul pentru pregătirea de party.

Atunci îl vedem pe Bob Sinclair echipat de concert, împreună cu echipa sa de entertaineri. Celebrul DJ concurează cu David Guetta la titlul de "cel mai popular disc jockey francez", ambii activând din anii 80.

Citește mai multe despre AkonBob Sinclair
Videoclipuri cu AkonBob Sinclair
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE