Urmărește-ne în Social Media

Blur - There Are Too Many of Us

Blur a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul „The Magic Whip”. Noul single al formației se numește ”There Are Too Many of Us” și este prezentat publicului împreună cu un videoclip filmat recent în timpul unei sesiuni de repetiții.

”Aceasta este noaptea cea mare....Blur va cânta noul album ”Magic Whip” în întregime, live, pentru prima oară, într-o locație secretă din vestul Londrei. Mulțumim tuturor celor care au aplicat pe site pentru bilete, feedback-ul a fost unul incredibil. Astăzi dezvăluim o nouă piesă, ”There Are Too Many of Us”, ce va putea fi descărcată de către toți cei care au precomandat albumul.” - Blur

Noul album Blur, „The Magic Whip”, încheie o pauză discografică de 12 ani. Materialul a fost început în Hong Kong, în timpul unei pauze în turneul din mai 2013. Damon Albarn, Graham Coxon, Alex James și Dave Rowntree au înregistrat împreună vreme de 5 zile, după care s-au întors la programul de concerte, iar după turneu, la activitățile lor personale. Înregistrările au fost puse de-o parte până în noiembrie 2014, când Graham a revizuit piesele. În acel moment a intervenit Stephen Street, un vechi colaborator al trupei, iar Damon Albarn a scris versurile celor 12 melodii.

Albumul „The Magic Whip” va fi lansat prin Parlophone Records pe 27 aprilie 2015, la 16 ani de la „13”, ultima producție în formula de 4.

Tracklist Blur – The Magic Whip:

 1. „Lonesome Street”
 2. „New World Towers”
 3. „Go Out”
 4. „Ice Cream Man”
 5. „Thought I Was A Spaceman”
 6. „I Broadcast”
 7. „My Terracotta Heart”
 8. „There Are Too Many Of Us”
 9. „Ghost Ship”
 10. „Pyongyang”
 11. „Ong Ong”
 12. „Mirrorball”

Trupa Blur a fost înființată în Londra în 1989. Membrii formației sunt Damon Albarn(voce/clape), Graham Coxon (voce/chitară), Alex James (bas) și Dave Rowntree (tobe).Blur a debutat în 1991 cu materialul „Leisure”, urmând alte 6 până în 2003.

PUBLICITATE
Comentarii