Urmărește-ne în Social Media

Blur - Ong Ong

Blur ne invită în lumea noului joc video ”Ong Ong”. Videoclipul noului single al trupei britanice, regizat de artistul de origine chineză Tony Hung, transmite o energie pozitivă molipsitoare, potrivindu-se de minune cu linia melodică a compoziției.

Noul single Blur, extras de pe albumul ”The Magic Whip”, se numește ”Ong Ong” și este promovat printr-un videoclip haios, regizat de Tony Hung. Personajele clipului sunt interpretate de către membrii trupei, după cum urmează:  Mr Cream - Damon Albarn, Mr Brown - Graham Coxon, Mr Red - Alex James și Mr Black - Dave Rowntree.

Sfidând legile nescrise ale industriei muzicale, conform cărora trupele care se reunesc după o perioadă considerabilă de timp nu prea mai au multe de spus, Blur a revenit cu primul album în formulă de 4 după o pauză de 16 ani și aproape că a epuizat bagajul de sintagme și metafore apreciative acumulat de critici în ani de zile. Discul ”The Magic Whip” a primit review-uri pozitive în unanimitate, debutând pe prima poziție în topul albumelor din UK.

Noul album Blur, „The Magic Whip”, a încheiat o pauză discografică de 12 ani. Materialul a fost început în Hong Kong, în timpul unei pauze în turneul din mai 2013. Damon Albarn, Graham Coxon, Alex James și Dave Rowntree au înregistrat împreună vreme de 5 zile, după care s-au întors la programul de concerte, iar după turneu, la activitățile lor personale. Înregistrările au fost puse de-o parte până în noiembrie 2014, când Graham a revizuit piesele. În acel moment a intervenit Stephen Street, un vechi colaborator al trupei, iar Damon Albarn a scris versurile celor 12 melodii.

PUBLICITATE
Comentarii