Urmărește-ne în Social Media

Blur - Lonesome Street

Blur a lansat videoclipul noului single ”Lonesome Street”. Melodia este extrasă de pe albumul ”The Magic Whip”, ce va fi lansat pe 27 aprilie.

”Aveți nevoie de niște mișcări de dans pentru weekend? Vă puteți inspira urmărind clipul, Phoenix Fly Dancers au o coregrafie pentru ”Lonesome Street””, a anunțat Blur pe pagina de Facebook.

Piesa „Lonesome Street” a putut fi ascultată live pentru prima oară în cadrul unui concert intim pe care trupa l-a susținut recent în Londra. În fața a doar 300 de fani, Blur a interpretat albumul ”The Magic Whip” cap-coadă, singura piesă din setlist cu trimitere la începuturile formației fiind „Trouble in the Message Centre„, de pe albumul ”Parklife” (1994).

Noul album Blur, „The Magic Whip”, încheie o pauză discografică de 12 ani. Materialul a fost început în Hong Kong, în timpul unei pauze în turneul din mai 2013. Damon Albarn, Graham Coxon, Alex James și Dave Rowntree au înregistrat împreună vreme de 5 zile, după care s-au întors la programul de concerte, iar după turneu, la activitățile lor personale. Înregistrările au fost puse de-o parte până în noiembrie 2014, când Graham a revizuit piesele. În acel moment a intervenit Stephen Street, un vechi colaborator al trupei, iar Damon Albarn a scris versurile celor 12 melodii.

Albumul „The Magic Whip” va fi lansat prin Parlophone Records pe 27 aprilie 2015, la 16 ani de la „13”, ultima producție în formula de 4.

Trupa Blur a fost înființată în Londra în 1989. Membrii formației sunt Damon Albarn(voce/clape), Graham Coxon (voce/chitară), Alex James (bas) și Dave Rowntree(tobe).Blur a debutat în 1991 cu materialul „Leisure”, urmând alte 6 până în 2003.

PUBLICITATE
Comentarii