Urmărește-ne în Social Media

Blur - I Broadcast

Blur a lansat videoclipul noului single ”I Broadcast”. Piesa este extrasă de pe albumul „The Magic Whip”, lansat în aprilie și plasat pe prima poziție în topul albumelor din UK.

Blur continuă promovarea albumului „The Magic Whip” prin lansarea unui nou single, ”I Broadcast”. Piesa vine însoțită de un videoclip realizat din filmări primite de la fani. În încheierea clipului, trupa le mulțumește celor care au contribuit, incluzându-le numele într-o lungă listă, prezentată pe parcursul a 15 secunde.

Noul album Blur, „The Magic Whip”, a fost lansat pe 27 aprilie, după o pauză discografică de 12 ani. Materialul a fost început în Hong Kong, în timpul unei pauze în turneul din mai 2013. Damon Albarn, Graham Coxon, Alex James și Dave Rowntree au înregistrat împreună vreme de 5 zile, după care s-au întors la programul de concerte, iar după turneu, la activitățile lor personale. Înregistrările au fost puse de-o parte până în noiembrie 2014, când Graham a revizuit piesele. În acel moment a intervenit Stephen Street, un vechi colaborator al trupei, iar Damon Albarn a scris versurile celor 12 melodii.

Tracklist Blur – The Magic Whip:

 1. „Lonesome Street”
 2. „New World Towers”
 3. „Go Out”
 4. „Ice Cream Man”
 5. „Thought I Was A Spaceman”
 6. „I Broadcast”
 7. „My Terracotta Heart”
 8. „There Are Too Many Of Us”
 9. „Ghost Ship”
 10. „Pyongyang”
 11. „Ong Ong”
 12. „Mirrorball”

Trupa Blur a fost înființată în Londra în 1989. Membrii formației sunt Damon Albarn (voce/clape), Graham Coxon (voce/chitară), Alex James (bas) și Dave Rowntree(tobe).Blur a debutat în 1991 cu materialul „Leisure”, urmând alte 6 până în 2003.

PUBLICITATE
Comentarii