Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Videoclip oficial: Blondie - Fun

Formaţia americană Blondie a lansat un nou videoclip, pentru single-ul "Fun". Piesa a debutat la începutul lunii şi este extrasă de pe viitorul album, "Polinator", care debutează pe 5 mai. Clipul psihedelic combină un număr al formaţiei pe fundal alb-negru cu o aterizare pe Marte.

Videoclipul are o tematică spaţială psihedelică, debutând cu un astronaut confuz care pluteşte în spaţiu şi aterizează pe planeta roşie. Între timp Debbie Harry şi colegii de trupă cântă piesa cu tentă disco pe un fundal alb-negru. Regizorul acestui clip este Dikayl Rimmasch, cunoscut pentru impresionantul film "Lemonade" al lui Beyonce. Melodia are vibe-ul anilor 70 şi 80 puternic prezent prin atmosfera disco şi prin chitara melancolică.

Chris Stein, cofondator Blondie a avut următoarele de spus despre materialul video:

Acest clip a fost filmat în două locuri: partea colorată în Los Angeles fără noi şi cea alb-negru la New York. Include nişte cameo-uri bune, precum apariţia lui Jara, un superstar din Drag Race, dar şi apariţii ale lui Grace McKagan, fiica lui Dff McKagan, care are o formaţie numită "The Pink Slips". Apare şi Tony Maserati, care a fost producător şi mixer pentru noi.

Blondie are o carieră uriaşă în spate, activând din 1974, dar luând o pauză între 1982 şi 1997. Formaţia a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2006 şi a vândut peste 40 de milioane de discuri la nivel global. "Pollinator" este al unsprezecelea material de studio şi va include o sumedenie de colaborări cu artişti de marcă. Printre aceştia se numără Sia, Dev Hyne de la Blood Orrange, Charli XCX, Nick Valensi de la The Strokes sau Johny Marr de la The Smiths.

După debutul albumului urmează un turneu împreună cu Garbage în America de Nord, sub numele de "The Rage and Rapture Tour". Au trecut 3 ani de la ultimul release Blondie, "Ghosts of Download" fiind un experiment cu muzică electronică. Prin "Pollinator' trupa revine la originile sale disco. Discul are 11 piese, toate având contribuţia iconicei vocaliste Debby Harry.

Citește mai multe despre Blondie
Videoclipuri cu Blondie
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE