Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Blonde and Craig David - Nothing Like This

Craig David, artistul de muzică R&B care făcea furori în anii 2000, a revenit pe piața muzicală. Artistul a colaborat cu duo-ul deep house Blonde pentru noul single ”Nothing Like This”. Piesa este lansată împreună cu un videoclip.

Duo-ul britanic Blonde, ce a debutat în 2014 cu single-ul "Foolish" (featuring Ryan Ashley), a înregistrat o piesă împreună cu Craig David, unul dintre cei mai aclamați artiști de muzică R&B din anii 2000. Noul lor single se numește ”Nothing Like This” și readuce în prezent un sound gustat de public în urmă cu ceva timp.

Blonde îi are în componență pe Jacob Manson și Adam Englefield. Grupul a lansat pe piață până acum 4 single-uri, dintre care "All Cried Out" featuring Alex Newell (actorul din ”Glee”) s-a clasat cel mai bine în topuri, urcând până pe poziția a 4-a în clasamentul single-urilor din UK.

Craig David este apreciat în special pentru hiturile din perioada de început a carierei sale. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt "Re-Rewind", "Walking Away" și "7 Days". Artistul a lansat până în prezent 5 albume de studio, care s-au vândut în 13 milioane de exemplare la nivel internațional. Craig David a fost, de asemenea, nominalizat la Brit Awards de 12 ori, și la Premiile Grammy de două ori.

Citește mai multe despre Craig David
Videoclipuri cu Craig David
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE