Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Blonde and Craig David - Nothing Like This

Craig David, artistul de muzică R&B care făcea furori în anii 2000, a revenit pe piața muzicală. Artistul a colaborat cu duo-ul deep house Blonde pentru noul single ”Nothing Like This”. Piesa este lansată împreună cu un videoclip.
Urmărește-ne pe

Duo-ul britanic Blonde, ce a debutat în 2014 cu single-ul "Foolish" (featuring Ryan Ashley), a înregistrat o piesă împreună cu Craig David, unul dintre cei mai aclamați artiști de muzică R&B din anii 2000. Noul lor single se numește ”Nothing Like This” și readuce în prezent un sound gustat de public în urmă cu ceva timp.

Blonde îi are în componență pe Jacob Manson și Adam Englefield. Grupul a lansat pe piață până acum 4 single-uri, dintre care "All Cried Out" featuring Alex Newell (actorul din ”Glee”) s-a clasat cel mai bine în topuri, urcând până pe poziția a 4-a în clasamentul single-urilor din UK.

Craig David este apreciat în special pentru hiturile din perioada de început a carierei sale. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt "Re-Rewind", "Walking Away" și "7 Days". Artistul a lansat până în prezent 5 albume de studio, care s-au vândut în 13 milioane de exemplare la nivel internațional. Craig David a fost, de asemenea, nominalizat la Brit Awards de 12 ori, și la Premiile Grammy de două ori.

Citește mai multe despre Craig David
Videoclipuri cu Craig David
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE