Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Black Rebel Motorcycle Club - King Of Bones

Black Rebel Motorcycle Club prezintă videoclipul "King of Bones", o reprezentaţie intimă în studio a trupei. Acesta este al patrulea single al trupei de pe cel mai nou LP, "Wrong Creatures", lansat pe 12 ianuarie. Vă invităm să urmăriţi clipul mai jos.

"King of Bones" aminteşte de videoclipurile anilor 80, când muzicienii erau scoşi în faţă mai mult şi nu se inventau poveşti complexe în clipuri. Anii 90 aveau să aducă producţii cu buget mare şi veritabile scurt metraje pentru astfel de creaţii video. Acest single plin de angoasă şi dramatism este piperat cu solo-uri ascuţite, interludii în care chitara se dezlănţuie frenetic.

Vocea adolescentină şi visătoare a lui Peter Hayes face piesa puţin mai psihedelică, dar nu o aruncă în zona baladelor celebre ale BRMC. Albumul "Wrong Creatures" a sosit după 5 ani de pauză pentru trupa americană, care lansase şi un documentar în 6 părţi pentru penultimul disc, "Specter at the Feast". Formaţia are la activ 8 albume de studio, plus câteva EP-uri şi albume live.

Un nume mare în zona shoegazing şi noise rock, Black Rebel Motorcycle Club se trage din California dar s-ar simţi ca acasă în Marea Britanie cea ploioasă. Băieţii nu fac muzică de surf, asta e sigur, ci mai degrabă etalează un sound întunecat şi sinistru. Vine cu elemente de blues şi o chitară de rock alternativ, uneori apărând imprevizibil în melodii.

Producătorul Nick Launay, care s-a ocupat de Arcade Fire şi Yeah Yeah Yeahs a îndrumat grupul spre această direcţie, spre esenţa rock and roll actuală de pe "Wrong Creatures".

Citește mai multe despre Black Rebel Motorcycle Club
Videoclipuri cu Black Rebel Motorcycle Club
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE