Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Black Rebel Motorcycle Club - Echo

Black Rebel Motorcycle Club a lansat videoclipul piesei "Echo", pe care o auzeam în premieră luna trecută. Este o piesă melancolică, bună pentru călătorii cu decapotabila pe drumuri lungi. Videoclipul îi prezintă pe artişti într-o reprezentaţie intimă şi personală. Îl puteţi viziona mai jos.

"Echo" este un single extras de pe "Wrong Creatures", albumul cu numărul 8 al formaţiei. Formaţia s-a reunit în faţa camerelor la Studio Babelsberg în Germania pentru a captura emoţia acestei piese într-un clip. Regia îi aparţine lui Giorgio Testi, iar Black Rebel Motorcycle Club se află acum într-un turneu global pentru a promova noul său release.

"Wrong Creatures" este primul LP din ultimii 5 ani şi în ciuda sound-ului acestei piese sunt şi creaţii precum "Little Things Gone Wild", care se apropie de latura garage care a făcut grupul cunoscut. Pe de altă parte "Echo" duce cu gândul la rockerii melancolici ai anilor 80 şi 90. Nick Launay a produs noul material discografic al formaţiei, având în CV colaborarea cu Nick Cave & The Bad Seeds pentru o lungă perioadă de timp.

Solistul Peter Hayes a declarat că a scris mult despre moarte în ultima vreme, abordând acest fenomen cu umor negru. Black Rebel Motorcycle Club a lansat LP-ul cel nou pe 12 ianuarie şi se află în plin turneu nord-american, care se va încheia pe 24 februarie la Fonda Theatre în Los Angeles.

BRMC este activă din 1998, fiind fondată în San Francisco, California. Numele său este inspirat de gaşca de motociclişti a lui Marlon Brando din filmul "The Wild One", lansat în 1953.

Citește mai multe despre Black Rebel Motorcycle Club
Videoclipuri cu Black Rebel Motorcycle Club
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE