Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Star WarsToate filmele din seria Star Wars devin disponibile pe HBO GO Fără Zahăr - Fluier a pagubăFără Zahăr - Fluier a pagubă Concerte Sabaton și Avatar și interviuri în premieră la European Metal Festival Alliance 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm"

Videoclip oficial: Black Label Society - Trampled Down Below

Black Label Society a lansat un videoclip nou, pentru piesa "Trampled Down Below". Este o colecţie de momente live din cadrul concertelor trupei la Royal Albert Hall. Măiestria lui Zakk Wylde este prezentată la apogeu în această creaţie video. Vă invităm să o urmăriţi în cadrul articolului.

"Trampled Down Below" este un single de pe albumul lansat de Black Label Society în 2018, "Grimmest Hits". De pe acel disc am putut asculta până acum single-uri precum "A Love Unreal" sau "Room of Nightmares". Ambele piese au primit videoclipuri ce mizează pe umor negru, moartea cu coasa ca protagonist şi decoruri de Halloween.

În cazul noului clip revenim la lucruri serioase, cu momente din reprezentaţiile trupei la Royal Albert Hall. Legendara sală de concerte din Londra a găzduit o prestaţie magică a lui Zakk, care s-a lăsat cu momente de virtuozitate şi solo-uri cântate în mijlocul publicului. Una dintre activităţile preferate ale lui Zakk, fie ca el cântă solo, cu formaţia BLS sau cu Ozzy este să coboare în public şi să se dezlănţuie.

Improvizează, face solo-uri mitraliate rapid, coveruri după Jimi Hendrix şi chiar epatează ca un muzician pe deplin singur de sine, cântând cu chitara pe ceafă. Dacă vreţi să vă faceţi o idee despre ceea ce înseamnă Zakk Wylde vă invit să ascultaţi şi vizionaţi minutul 3:36 din noul clip, când începe secvenţa maniacală de chitară. Chitaristul merge prin public cântând cu chitara la spate, iar mulţimea este în extaz.

Videoclipul cel nou este regizat de către Dan Sturgess, iar secvenţele au fost filmate în cadrul turneului european al formaţiei, care a inclus şi opriri prin Londra. "Grimmest Hits" sosea în luna ianuarie, definit şi promovat ca un material deloc prietenos cu radiourile. De altfel titlul albumului, "Grimmest Hits" s-a născut după o discuţie a lui Wylde cu un reprezentant al casei de discuri.

Acesta îl întrebase pe Zakk dacă e vreun hit pe album. Muzicianul a spuns că nu şi că e un material mai "grim" ("rău"/"întunecat"). Chitaristul şi solistul Black Label Society a declarat recent că iubeşte să plece în turneu şi nu are nici o problemă cu participarea la 300 de concerte pe an. Momentele când nu cântă îl plictisesc, aparent.

Pentru acest grup urmează o vară întreagă de concerte în SUA, iar Zakk va apărea şi cu formaţia Zakk Sabbath în august în Las Vegas. Nu excludem şi apariţii împreună cu Ozzy Osbourne în turneul acestuia din această vară şi toamnă.

Black Label Society a concertat la Bucureşti în 2015 la Arenele Romane, cu trupa autohtonă Space Needle în deschidere.

Citește mai multe despre Black Label SocietyZakk Wylde
Videoclipuri cu Black Label SocietyZakk Wylde
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE