Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții Deliei în bootcamp-ul de la X Factor 2020X Factor 2020: Cine sunt cei trei concurenți care au convins-o pe Delia că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Bootcampul de la X Factor 2020 a ajuns la final odată cu echipa Deliei - VIDEO Inna / Carla's Dreams / Irina RimesThe Artist Awards 2020 aduce în decembrie la PRO TV live-uri incendiare cu Irina Rimes, Carla’s Dreams și INNA Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO

Videoclip oficial: Black Label Society - Room of Nightmares

Profitând de trendul clovnilor înspăimântători în floare acum că filmul "IT" domină topurile, Black Label Society a lansat un videoclip cu astfel de clovni şi alte personaje ciudate. Se numeşte "Room of Nightmares" şi este plin de umor, ironie şi bătăi cu pumni.

Piesa "Room of Nightmares" este extrasă de pe viitorul album Black Label Society, "Grimmest Hits". Acest LP va debuta pe 19 ianuarie 2018, iar noul clip este regizat de către Justin Reich. Cred că şi Rob Zombie s-ar simţi ca acasă în această creaţie numai bună de Halloween. Ce începe ca o petrecere de zi de naştere pentru copii se termină cu solo-uri hardcore, costume de piraţi, ninja şi bătăi cu pumni.

E ca un soi de "Epic rap battles of history", doar că adunând laolaltă o sumedenie de personaje ciudate, amuzante sau clişee de costume Halloween. Vedem şi o mamă disperată care încearcă să preia controlul asupra zilei de naştere a celui mic scăpată de sub control, pentru că "cineva" a dorit ciocolată şi nu tort. Black Label Society sunt "antrenul" adus la petrecere împreună cu o gaşcă de saltimbanci.

Viitorul disc este al zecelea al trupei conduse de Zakk Wylde, sosind la 4 ani după "Catacombs of the Black Vatican", care a ajuns în Billboard Top 5. Între aceste release-uri Wylde şi-a continuat cariera solo, cu albumul "Book of Shadows II", succesorul LP-ului atât de apreciat din 1996. Muzicianul are o toamnă super ocupată, atât cu proiectul Zakk Sabbath, cât şi participările alături de Ozzy Osbourne la festivalurile Ozzfest Meets Knotfest şi Aftershock.

"Grimmest Hits" şi-a dezvăluit recent tracklistul, care arată astfel:

01. Trampled Down Below
02. Seasons Of Falter
03. The Betrayal
04. All That Once Shined
05. The Only Words
06. Room Of Nightmares
07. A Love Unreal
08. Disbelief
09. The Day That Heaven Hâd Gone Away
10. Illusions Of Peace
11. Bury Your Sorrow
12. Nothing Left To Say

Zakk Wylde este cunoscut drept chitaristul lui Ozzy Osbourne şi fondatorul trupei Black Label Society. A creat un trademark în designul de chitare şi anume acea ţintă "bulls-eye" care apare pe majoritatea instrumentelor sale. Este activ din anul 1987.  Black Label Society au concertat la Bucureşti în 2015 la Arenele Romane, cu trupa Space Needle în deschidere.

Citește mai multe despre Black Label SocietyZakk Wylde
Videoclipuri cu Black Label SocietyZakk Wylde
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE