Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Videoclip oficial: Black Label Society - A Love Unreal

Black Label Society a lansat videoclipul oficial al piesei "A Love Unreal", extrasă de pe albumul de hituri "Grimmest Hits". Protagonistul clipului este Doamna cu Coasa, iar Moartea pleacă la drum şi încearcă să îşi găsească un nou scop. Urmăreşte videoclipul mai jos.

Abordarea întunecată şi horror a celor de la Black Label Society, dar şi o doză de umor sunt aspecte clasice ale clipurilor formaţiei. Nu face excepţie nici materialul vizual "Room of Nightmares", lansat toamna trecută, sau cel nou, "A Love Unreal". Regizat şi produs de Justin Reich, acest videoclip prezintă Moartea care îşi începe ziua ca noi toţi: cu micul dejun şi salutându-şi vecinii.

Trăznitul personaj are cutia poştală plină de plicuri, are diplome şi medalii pe pereţi şi este oprit de poliţie. Evident conduce un dric şi aparent s-a apucat de peisagistică urbană, folosindu-se de coasă. E o uşoară melancolie şi naivitate în această poveste care s-ar potrivi la fix cu operele de la începutul carierei lui Tim Burton. Undeva la intersecţia dintre "Edward Scissorhands" şi "Corpse Bride" se află această creaţie artistică.

Vocea răguşită a lui Zakk Wylde evocă o angoasă a trecerii prin viaţă şi a starului rock care le-a făcut pe toate. Nu lipsesc solo-urile magistrale ale colaboratorului lui Ozzy care ne arată că groove metal-ul e cât se poate de viu. În mod inedit melodia în sine este mai degrabă despre dragoste, decât despre aventurile Morţii. Zakk Wylde s-a inspirat din acel moment când o relaţie se termină brusc şi dispare vraja într-un moment.

"Grimmest Hits", colecţia de melodii celebre Black Label Society sosea luna trecută, cu o explicaţie pentru numele său. Zakk şi colegii de trupă au decis împreună cu casa de discuri că formaţia nu are "cele mai mari hituri", ci "cele mai întunecate hituri". După acest release Wylde va reveni în trupa lui Ozzy pentru turneul său de adio şi s-a declarat deschis să contribuie cu muzică nouă la un eventual album.

Black Label Society a concertat în România în 2015, la Arenele Romane.

Citește mai multe despre Black Label Society
Videoclipuri cu Black Label Society
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE