Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: Black Label Society - A Love Unreal

Black Label Society a lansat videoclipul oficial al piesei "A Love Unreal", extrasă de pe albumul de hituri "Grimmest Hits". Protagonistul clipului este Doamna cu Coasa, iar Moartea pleacă la drum şi încearcă să îşi găsească un nou scop. Urmăreşte videoclipul mai jos.

Abordarea întunecată şi horror a celor de la Black Label Society, dar şi o doză de umor sunt aspecte clasice ale clipurilor formaţiei. Nu face excepţie nici materialul vizual "Room of Nightmares", lansat toamna trecută, sau cel nou, "A Love Unreal". Regizat şi produs de Justin Reich, acest videoclip prezintă Moartea care îşi începe ziua ca noi toţi: cu micul dejun şi salutându-şi vecinii.

Trăznitul personaj are cutia poştală plină de plicuri, are diplome şi medalii pe pereţi şi este oprit de poliţie. Evident conduce un dric şi aparent s-a apucat de peisagistică urbană, folosindu-se de coasă. E o uşoară melancolie şi naivitate în această poveste care s-ar potrivi la fix cu operele de la începutul carierei lui Tim Burton. Undeva la intersecţia dintre "Edward Scissorhands" şi "Corpse Bride" se află această creaţie artistică.

Vocea răguşită a lui Zakk Wylde evocă o angoasă a trecerii prin viaţă şi a starului rock care le-a făcut pe toate. Nu lipsesc solo-urile magistrale ale colaboratorului lui Ozzy care ne arată că groove metal-ul e cât se poate de viu. În mod inedit melodia în sine este mai degrabă despre dragoste, decât despre aventurile Morţii. Zakk Wylde s-a inspirat din acel moment când o relaţie se termină brusc şi dispare vraja într-un moment.

"Grimmest Hits", colecţia de melodii celebre Black Label Society sosea luna trecută, cu o explicaţie pentru numele său. Zakk şi colegii de trupă au decis împreună cu casa de discuri că formaţia nu are "cele mai mari hituri", ci "cele mai întunecate hituri". După acest release Wylde va reveni în trupa lui Ozzy pentru turneul său de adio şi s-a declarat deschis să contribuie cu muzică nouă la un eventual album.

Black Label Society a concertat în România în 2015, la Arenele Romane.

Citește mai multe despre Black Label Society
Videoclipuri cu Black Label Society
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE